Magda_122 28.02.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 po próbie rysowanie kluczykami, rzucania w nią rożnym rzeczami nie widać na niej żadnych śladów ale jak trwała jest w praktyce. Ma ktoś tego konkretnego bambusa?? jakie opinie?? Warto zainwestować w nią??? tania nie jest ale czy warta jest swojej ceny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 28.02.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Zobacz sobie w moim dzienniku. My właśnie mamy bambusa. Nie jest tak że się nie rysuje.. my mieszkamy miesiąc, a dziecko już mi przejechało zabawką po całym salonie, chrześniak poprawił parę dni później i niestety są rysy.. :/ Inni ich nie widzą, ale my tak, wiemy że tam są. Ale i tak mi się podłoga bardzo podoba. Więc jak nie macie małych dzieci to bierz smiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owczarka 12.03.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mamy bambusa (wertykalny prasowany chyba??). Niestety rysuje się jak diabli. Dzieci nie mamy. Jest za to mały piesek. Osobiście zrobiłam 2 grube krechy odkurzaczem z obrotową szczotką, w którą chyba wkręcił się kamyk. Wokół kominka aż strach odkurzać taką szczotką. Ale nie zmienia to faktu, że podłoga nadal mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owczarka 30.05.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 madzioochna!A czym myjesz podlogę bambusową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 30.05.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 madzioochna! A czym myjesz podlogę bambusową?? Raz na kwartał taką paste rozprowadzam, a tak to wodą z dodatkiem czegoś do mycia podłóg drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts