Agata i Darek 23.03.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Ile mam zapłacić ekipie za wykopanie i umiejscowienie szamba ? Mam w planie szambo z betonowych dren przelewowe 6 i 4 . Nie mamy zielonego pojęcia ile zapłacić za taką pracę . Może ktoś nam pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania 24.03.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 ja płaciłam - okolice Poznania 2000 zł - wykopaie, zasypanie, wywiezienie ziemi z wykopu, podłaczenie do rury kanalizacyjnej, wyprowadzenie szybkozłączki do linii ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pooh 01.04.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 A ja mam szambo plastikowe 7 m3 i grunt bardzo twardy - szpadla nie wbiję. Pogadałem z posiadaczem koparki 500m od mojej działki. Wg cennika 100 zł za godzinę. Kopał 40 minut. Wziął 150 bo, skubany, stwierdził, że specjalnie dla mnie ściągnął koparkę z odległej budowy, gdzie akurat była... Od tego momentu twardo się targuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Darek 02.04.2004 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Właśnie tak zamierzamy zrobić nikogo nie zatrudniać do , a jedynie wynająć koparkę .W ten sposób zdecydowanie najtaniej wychodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts