rere79 06.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 bardzo latwo go zmyc:) To najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla.fm 27.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam serdecznie właściciela tego PIEKNEGO DOMUszczególnie że mamy ten sam gust, bo takze jestem posiadaczką tego Lubczyka. Mam ogromną prośbę, własnie kończę łazienke na górze ale wcale nie mam na nia pomysłu. Prosze o pomoc jak Państwo ja urządzili. Pozdrawiam. sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 17.06.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Śliczny domek. Bardzo proszę, pokaż swoje łazienki i pokoje. Jestem ogromnie ciekawa jak wyszły. Kuchnia rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts