Mwanamke 23.03.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Miałam barak - nie mam baraku Słyszałam że mozna wynająć, może ktos cos wie? Acha - Wawa i okolice pozdrawiam mwanamke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 24.03.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ja moge sprzedac - Białołeka kontener mieszkalno-magazynowy z rozprowadzeniem elektryki, ocieplany, z drewnianymi pryczami na 4-6 osob, jakieś "meble" stolik regał drewniany i metalowy. Jeszcze jest piekny plakat do którego zalecali się budowlańcy Ja oceniam że jest w dosyć dobrym stanie a zanim kupiłem widziałem różne z których czasami zapach wypychał na zewnątrz. Zapraszm do wglądu. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 03.06.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Ja moge sprzedac - Białołeka kontener mieszkalno-magazynowy z rozprowadzeniem elektryki, ocieplany, z drewnianymi pryczami na 4-6 osob, jakieś "meble" stolik regał drewniany i metalowy. Jeszcze jest piekny plakat do którego zalecali się budowlańcy Ja oceniam że jest w dosyć dobrym stanie a zanim kupiłem widziałem różne z których czasami zapach wypychał na zewnątrz. Zapraszm do wglądu. Fugas sprzedany ? jesli nie - ile ? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 03.06.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Sprzedany tak jak ceniłem.fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts