minimowi 28.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 witam , nie bede opowiadac mojej hisorii bo jak kazdy sie domysla nieszczesliwa impreza i jej zakonczenie. nie mialam pojecia gdzie umiescic swoj post ale czy ktos ma pomysl jak moge zakleic / usunac 2 wypalone dziurki ( nie sa one duze ale wiadac) w brodziku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) Można spróbować ,zwłaszcza ,że chodzi ci chyba o biały brodzik akrylowy. Kiedyś i u nas był ogólnie dostępny w sklepach środek naprawczy do reperacji akrylowych przedmiotów ( w Niemczech wiem ,że można nadal go kupić bez problemu - Acryl Reparatur System, czy jakoś tak ?)To dwie tubki - jedna z akrylem druga z utwardzaczem. Miesza się i nanosi ostrożnie na rysy , odpryski, następnie przeciera nadmiar zanim wyschnie.Potem należy polerować. Ja używałem pasty do zębów f-my Lechia ( takiej najpodlejszej z dużą zawartością kredy)Zabawy trochę jest i na niewielkich ubytkach można zaryzykować. Jest to jednak sposób doraźny, taka żywica niestety dosyć szybko żółknie.PS Jak nie znajdziesz w sklepie pogadaj z przedstawicielami handlowymi firm sprzedających wanny. Edytowane 29 Lutego 2012 przez 2112wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minimowi 03.03.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Dziękuje dostałam żywice i dziura jest już zaklejona nie ważne jak będzie wyglądać bo nie jest to w widocznym miejscu ważne żeby dobrze trzymało oby jak najdłużej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts