Redakcja 29.02.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 ZAPRASZAMY DO LEKTURY: O TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarko17 29.02.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Nasi podobno wykupili wszystkie zapasy stoperanu i węgla w warszawskich aptekach przed dzisiejszym spotkaniem z Portugalią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 29.02.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 zobaczymy jak to będzie... ja mam bilet i wybieram się na mecz.... Moze i przegramy - ale przynajmniej atmosfera będzie ponad 50 tyś. ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.02.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Jak by go nie wychwalali, dla mnie ten "koszyk" jest pomnikiem dla trwającego latami w tym miejscu handlu:D pasuje do panoramy Warszawy jak piórko do kożucha....Ukraiński jest o niebo ładniejszy, elegancki, ale to tylko moje zdanie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 29.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Mnie się Narodowy podoba.... oczywiscie to rzecz gustu - ale jestem pewien że na dzisiejszym meczu będzie wspoaniała atmosfera... Obawiam się tylko że logistycznie się do tegho nie przygotowali.... ok - wprowadzić na stadion 55 tyś. ludzi da się ( wejścia od 17:30 a mecz o 20:45) ale jak mecz się skończy - kto opanuje taki tłum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 29.02.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 o której relacja i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.02.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 na stadion Sląski wchodziło nawet 120 000 kibiców !!!! to dopiero było wyzwanie dla organizatorów ....ale wtedy chyba nie było kiboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 na stadion Sląski wchodziło nawet 120 000 kibiców !!!! to dopiero było wyzwanie dla organizatorów ....ale wtedy chyba nie było kiboli http://www.youtube.com/watch?v=FaKExxtYd40 wtedy chyba tylko około 80 tys wpuścili, bez większego paraliżu wróciłem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 01.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 musze powiedziec, że organizacyjnie poradzili sobie.... najgorzej było z dopingiem... Brakowało osoby, która to wszytstko ogarnie i poprowadzi.... no cóż - ale za to stadion piękny.... szkoda że najlepsze miejsców nie na sprzedaż były tylko dla PZPN sposorów itp... i dużo wolnych miejsc zostało.... no ale VIP nie może w ścisku siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts