Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak by go nie wychwalali, dla mnie ten "koszyk" jest pomnikiem dla trwającego latami w tym miejscu handlu:D pasuje do panoramy Warszawy jak piórko do kożucha....

Ukraiński jest o niebo ładniejszy, elegancki, ale to tylko moje zdanie:bye:

Mnie się Narodowy podoba.... oczywiscie to rzecz gustu - ale jestem pewien że na dzisiejszym meczu będzie wspoaniała atmosfera... Obawiam się tylko że logistycznie się do tegho nie przygotowali.... ok - wprowadzić na stadion 55 tyś. ludzi da się ( wejścia od 17:30 a mecz o 20:45) ale jak mecz się skończy - kto opanuje taki tłum?
na stadion Sląski wchodziło nawet 120 000 kibiców !!!! to dopiero było wyzwanie dla organizatorów ....ale wtedy chyba nie było kiboli ;)

http://www.youtube.com/watch?v=FaKExxtYd40

wtedy chyba tylko około 80 tys wpuścili, bez większego paraliżu wróciłem do domu

musze powiedziec, że organizacyjnie poradzili sobie.... najgorzej było z dopingiem... Brakowało osoby, która to wszytstko ogarnie i poprowadzi....

no cóż - ale za to stadion piękny....

szkoda że najlepsze miejsców nie na sprzedaż były tylko dla PZPN sposorów itp... i dużo wolnych miejsc zostało.... no ale VIP nie może w ścisku siedzieć :)