robet14 01.03.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam Wcześniej robiłem remont kuchni, a teraz przyszedł czas na zrobienie remontu w łazience. Ehh i jak zwykle problemy. Mianowicie mam jest bardzo krzywa podłoga w łazience i teraz pytanie czy kupować coś takiego co nazywa się masą samopoziomującą się czy sa jakieś inne sposoby n jej wyrównanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 01.03.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 masa samopoziomująca się będzie najlepszym wyjściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 02.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jeśli podłoga jest nieznacznie krzywa możesz ja wyrównać za pomocą kleju ale to tylko w wypadku niewielkich różnic.W innym przypadku wylewka samopoziomująca powinna pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glazurnik_Ekspert 29.04.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 dokladnie tak jak pisze ikaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts