WoMo 01.03.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Witamy wszystkich odwiedzających nasz dziennik. Jesteśmy czteroosobową rodziną, której wymarzył się mały domek z ogródkiem. Działkę dostaliśmy w prezencie od rodziców. Także mamy własne 10arów, które już wkrótce będą pięknie zagospodarowane. Projekt także wybrany, a jest to Zosia z pracowni mgprojekt. Powierzchnia użytkowa, to tylko 70m2, ale nam wystarczy. Za miesiąc kupimy projekt i zaczniemy całą papierologię. Także długa droga przed nami. Edytowane 5 Marca 2012 przez Wo&Mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WoMo 01.03.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Projekt zosi prezentuje się tak: http://img16.imageshack.us/img16/2363/zosiawd1.jpg http://img72.imageshack.us/img72/8863/zosiard1.jpg Edytowane 2 Marca 2012 przez Wo&Mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eprom 24.05.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam, Również jestem zainteresowany takim domkiem, mam tylko pytanie co do takiej istotnej zmiany w prokejcie, czy to jest możliwe, a mianowicie: poszerzenie domu o 1-2m od strony salonu, kuchni, łazienki i kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WoMo 01.06.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Witam. Poszerzenie domu jest możliwe. Zrobiła to już jedna osoba i domek stoi. Ja również decyduję się na poszerzenie domu o 1m. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WoMo 11.06.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 12.06.2012 Projekt Zosia z pracowni MG projekt zakupiony:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigkris 30.06.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 12.06.2012 Projekt Zosia z pracowni MG projekt zakupiony:wave: No to gratulacje, my naszą Zośke chcemy zamieszkać w połowie września.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eprom 06.09.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Witam. Poszerzenie domu jest możliwe. Zrobiła to już jedna osoba i domek stoi. Ja również decyduję się na poszerzenie domu o 1m. Pozdrawiam. Wo&Mo a mógłbyś podpowiedzieć ile kosztowała taka przeróbka? Ja dowiadywałem się w pewnym biurze i powiedzieli że jest nieopłacalna, lepiej znaleźć inny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WoMo 13.09.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wo&Mo a mógłbyś podpowiedzieć ile kosztowała taka przeróbka? Ja dowiadywałem się w pewnym biurze i powiedzieli że jest nieopłacalna, lepiej znaleźć inny projekt. Niestety jeszcze nie wiem ile dokładnie to będzie kosztować. Papiery leżą u pani architekt i czekają na październik. Ale cała adaptacja razem z przeróbkami będzie kosztować ok 1800zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MG1719511863 11.04.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witamy serdecznie.Taka zmiana jest jak najbardziej możliwa i można skontaktować się z naszą pracownią w tej sprawie. Ewentualne szczegóły podajemy drogą mailową: [email protected]. Zapraszamy. Pracownia MG Projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts