kamaar 29.04.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam! jak tam idą formalności, chociaż troszkę do przodu? My cały czas szukamy działeczki. No i zmieniliśmy projekt. skłaniamy się do emi z archipelagu. w tym tygodniu jedziemy oglądać kilka działek, może nam coś się spodoba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 21.05.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Monika-co słychać? Projekt już zamówiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WoMo 23.05.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Monika-co słychać? Projekt już zamówiony? Projekt będziemy zamawiać w połowie czerwca. Budowę planujemy rozpocząć wczesną wiosną, także mamy czas:) Nie chcemy budować na odległość, dlatego czekamy aż zjedziemy do Polski. Wtedy przynajmniej wszystkiego sami dopilnujemy:) A i więcej też sami będziemy mogli zrobić i tu znajdziemy oszczędności. Za to Wasz domek widzę, że ślicznie rośnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamaar 12.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 gratuluję zakupu teraz szybko po pozwolenie i budować. My po wielu bataliach z projektami, ten nie, tamten nie, ten za duży i po weryfikacji kredytowej, która nas ścięła z nóg, wzięłam do ręki ołówek i rozrysowałam nasz dom, prawie idealnie (bo mógłby być większy;) )dopasowany do nas. Wszystko zmieściłam na 80m. Na pewno postępy prac, będę śledzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 18.06.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Wo&Mo - Gratulejszyn Kolejny krok milowy za Wami. Życzę żeby wszystko się udało. Projekt już fizycznie w domku, czy czekacie na przesyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WoMo 13.09.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Wo&Mo - Gratulejszyn Kolejny krok milowy za Wami. Życzę żeby wszystko się udało. Projekt już fizycznie w domku, czy czekacie na przesyłkę? Oj długo tu nie zaglądałam. Musiałam sobie odpocząć od myślenia o budowie. Projekt jest u pani architekt i czeka na październik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 30.10.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Halo halo, jest tu kto? Co słychać, jak tam adaptacja projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 24.12.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla całej rodzinki życzą Marcin z Iwoną http://img341.imageshack.us/img341/8592/merrychristmasglitterha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Kowalska10 20.08.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 prosze nap ile wydaliscie na budowe waszego domu pod klucz zamierzam taki budowac posiadam150tys i wlasna dzialkempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts