fantomek24 01.03.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 witam mam dylemat jak w temacie dom p pow. całkowitej 228 dwulowalowy (dwie równe połówki) z poddaszem użytkowymczy brać strop 12 komorowy? jakie jest wasze doświadczenei w temacie i kto robi lepszym stropex twierdzi ze waga pustaka ok 9 kg a konbetu 15 kg az taka różnica byłaby? ile po zalaniu winien schnąć czasu aby wejść na górę i murować?dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbarosa 25.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja wybrałam Konbet. Głównie ze względu na cenę. Różnica w jakości nie była zauważalna gołym okiem.Stropex oferuje wiele innowacji, a ich kształtki wieńcowe to mistrzostwo świata, ale nie przekonały mnie na tyle, aby zapłacić za podobne elementy 2 tys. zł więcej. Największy dylemat miałam nad liczbą komór pustaka (3, 10, 12)?Jednak nikt nie potrafił na to wyczerpująco udzielić odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocio19 29.05.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 WitamJa polecam stropy NORDSTROP z betonu spręzonego i pustaki. Belki są dużej rozpiętości do 9,6 m, pustaki są dłużej wytrzymałości powyżej 4kN. Przy terivie wychodzi taniej na zbrojeniu i na wylewce. Jakieś pytania prosze pisać chętnie odpowiem.Firma się znajduje w Jaworze koło Legnicy "Granord". Darmowe wyceny projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnievko ultraviolet 14.05.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Poszukuje sprawdzonego producenta stropów, zakładam ze powinien być z okolic żeby transportu nie doliczyli. Gdzie taniej, w hurtowni czy u producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarn-y 14.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Mi w lokalnym składzie PSB wyszło o 3 tys taniej niż w Konbecie. Belki teriva, nadproża i kształtki wieńcowe, sprowadzają z firmy Uciechowski, pustaki produkują swoje 3 komorowe. Sprawdź sobie tego Uciechowskiego, blisko masz do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Wyremblewsk 15.05.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 odezwij się na priva to mogę Ci wycenić strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tropik 19.12.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Byłam na stronie obu producentów i konbet ma płyty stropowe - do dużych rozpiętości. To coś co pasowałoby do mojego domu, bo chce mieć bardzo otwarta przetrzen na parterze. Ktoś coś wie więcej? Może ocenić, doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts