joanka77 23.03.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Brawo dla Ori_noko Klub D07 ma kolejną reprezentantkę w Dzienniku Budowy. Powodzenia i trzymamy kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 23.03.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Pięknie, ale jak założyłam(?) komentarze? Joanka77 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 24.03.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Pisz więcej ori_noko , ciekawie się zaczyna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 24.03.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Jesteś bardzo ciekawą osóbką i ...niekonwencjonalną. Ciekawość bierze, jaki będzie następny krok. Pisz ori_noko, pisz I działaj, niech mury też rosną, nie tylko perz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 24.03.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ori-noko działaj i pisz!Trzymam za waszą rodzinkę kciuki!Twoje zamiłowanie do łopaty i badylków wszelakich wróży, że najpewniej niedługo będziesz miała najpiękniejszy ogród w bliższej i dalszej okolicy.A wtedy to do Ciebie będą wszyscy zaglądać przez płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 24.03.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Dzięki wszystkim za dobre słowa i Joanka77, miałaś racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.03.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 z miłą chęcią poczytam ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 24.03.2004 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Dzięki wszystkim za dobre słowa i Joanka77, miałaś racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 i ja z chęcią zaczęłam czytać....czekam na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ale sympatyczny dzinniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.03.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 brawo, brawo, super człek ma taki entuzjazm jak buduje trzymam kciuki za dalsze sukcesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.03.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Ori_noko fantastycznie piszesz! Superaśny dziennik, czekamy na ciąg dalszy. (A może założymy jakies Praktyczne Lobby, lubo Praktyczny Fan-club..? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 25.03.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Mówię najbardziej serio czuje sie skrępowana, byle mi starczyło zapału w pisaniu , bo od budowy nie ma odwrótu - mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.03.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 będziem Cie dopingowac...i w budowie...i w pisaniu dzienniczka pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.03.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 ori-noko - tak sobie myslę co napisałaś dzisiaj.....my wprowadzilismy się z meblami z poprzedniego mieszkania i spłacamy kredyt....i własnie nie wiem kiedy będę miała lampy, firanki, nowe meble w kuchni....załamujące to trochę....ale prawdziwie to opisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 26.03.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Ivonesca to minie, naprawdę. Opisałam co czułam w naszym teraz skończonym mieszkaniu. Jednak radośc ,ze mamy własny kąt, zdobyty samodzielnie - o to była frajda która nam słodziła te braki. Jednak teraz spróbujemy choć skończyć porządnie dom(łazienki,podłogi), o meble i firanki mniejszaa już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.03.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 ori-noko - ma taką cichą nadzieję że się jakoś poukłada..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 30.03.2004 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ori_noko mam bardzo podobne do Twoich spostrzeżenia Troszkę to przykre, ale cóż. Mnie najbardziej denerwują ironiczne komentarze "życzliwych" i to często tymi życzliwymi są osoby z rodziny. Ale nic to ! Zawsze sobie wtedy myślę coś w stylu "my wam jeszcze pokażemy ! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.03.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ori_noko, takie zachowanie rodziny i znajomych i traktowanie kobiet budujących to jakaś epidemia ogólnokrajowa. My chcemy zmieścić się w podobnym budżecie jak Wy. Ciekawa jestem jak to wyjdzie. Serdeczne pozdrowieniaA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 30.03.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Dziewczyny ekipy jeszcze nie są dostosowane do potrzeb rynku, ale w końcu takową znalzłam i to się liczy Zresztą z wszych dzienników wiem,że i wy przeszkoczyłyście ten problem . Och nim dojdziemy do wykończeniówki co mądrzejsi majstrowie zalogują się na Forum, poczytają, pomyślą i zmienią podejście. Zobaczcie przykład z golarkami są dla mężczyzn , ale reklama jest skierowana do kobiet okazało się w badaniach ,iż to w większości panie kupują swoim partnerom sprzęt do golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts