SylviaW 21.04.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 To by nie było takie złe. Proponuję, żebyś poszukała sponsora. Reklamować byś się mogła zarówno w pismach branży budowlanej jak i z tematyką dziecięcą oraz w pismach kobiecych. Może jest jakiś wydawca na forum?? Ori_noko, przecież Twoja historia dałaby siłę kobitkom! Przemyśl to powodzenia ps. po przeczytaniu- skasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 02.05.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witam Dopiero dzisiaj trafiłam na Twój "Dziennik". Czytam od dwóch godzin... i nie mogę się oderwać. Piękna, ujmująca życiowa historia bardzo mądrej i silnej kobiety. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Trzymam kciuki za Wszystko i za Wszystkich. Życzę dużo zdrówka i pozdrawiam najserdeczniej jak potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 04.05.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Dziękuje - zdumiewa mnie twoje spojrzenie na dziennik. Mam wrażenie, że w niczym nie odbiegam od forumowej normy. Tu się na każdej stronie można natknąć się na fascynujące opowieści. Ciągle trudno mi zerwać z nałogiem zaglądania na Forum - choć o budowie nie mam co już pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 05.05.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 To ja mam propozycję, żebyś napisała coś o wyprawie I nie bądź taka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 07.05.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Sylwia - wiele mi można zarzucić , ale nie nadmiar skromności Popatrz trzeźwo pisanie o każdym kichnięciu na budowie i w okolicy, przy tym 90% zdań zaczynających się od : JA ,MOJE, MOIM ZADANIEM... to raczej łagodniejsza odmiana ekshibicjonizmu I z przyjemnością bym napisała o wyprawie - weny i czasu ostatnio brakuje - jednak jak znam siebie i nieodpartą potrzebę publikacji to w końcu coś będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 07.05.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ewo, Twoje zdziwienie postem Żonki Artka mnie zmyliło I czekam z niecierpliwością na powrót weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Ori fantastyczne zdjęcia Wspaniała wyprawa Całuski dla Zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ja tez dopiero dotarłam do zdjęć ale super wakacje mieliście ! pozdrawiam i czekam na cd opowieści budowlanej i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ori - co tam u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.11.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dziś zaczęłam czytać Twój dziennik i ciesze się , że tu trafiłam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts