Ivonesca 18.10.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 no własnie powiedz tylko kiedy i jesteśmy na zawołanie ......ale tak naprawdę to lepiej żeby nie było takich sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Ivo ale wtedy życie byłoby za piękne, ale skoro nie może być bez totalnego warczenia więc niech będzie go jak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.10.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 A to i ja powarczę, żeby raźniej było. A co mi tam Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.10.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Może chciał też przemycić wiadomość o jednostkach płątniczych tego kraju ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.10.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Kroyena - prorok jaki czy co? Dziś pan Gips pokazując kolejne kawałki rozwodził sie nad trudem, dodatkowymi pracami których nie było w umowie, a które musi zapłacić ludziom ... Umowa - to podstawa - zobaczymy co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.10.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Jak masz szyby co się nie stłuką i szybko zmienisz kod alalrmu... O qrka znowu prorokuję . Gostek tylko urabiał grunt pod wciskanie Gipsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Ori umowa to umowa nie daj się, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 24.10.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Ktoś chce upierdliwą grupę do wzięcia? całkiem nieźle robią, drogo i sporo nerwów kosztują będą wolni za kilka dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jak chcesz klonowi miejsce pod piaskownice tyczyć to znajdź takie gdzie z 10 lat basenik wykopiesz, "co by chłopaki jakieś bardziej oczytane były". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 25.10.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Co ty tak kraczesz? Dopiero 3 listopad po wygrzewaniu będzie dajmy na to 29. Ile trzeba na ułożenie płytek w jednej łazience tydzień. To zanczy, że nie będziesz miła kogo gnębić 5 grudnia o wystawione zabłocone buciory (łopatrzność czuwa nad resztą rodzinki, letkim dydem sobie zasłużą na wkładkę do buta. A z jedną łazienką i dwoma weekendami to się uwuniesz z przeprowadzka i jeszcze starczy czasu na jaką chojnę z lasu (no bo chyba nie plastik, nie w pierwszą Wilię co?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ori będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.11.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ori - a z tym wygrzewaniem to aby troszeczkę nie przesadził? O ile pamiętam to w muratorze z początku roku (marzec, kiecień) było na temat kafelków na podłodze z grzewaniem podłogowym. Mój fachowiec od glazury (bardzo dobry i szybki) na mojej podłogówce stosował mieszankę pół na pół dwu klei. Na razie 0 problemów. A mam 90 m^2 podłogi. Możesz zobaczyć jak to mniej więcej wygląda na moich zdjęciach. Jeśli Cię interesuje jakie to były kleje - mogę w domu sprawdzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.11.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 W ramach wróżby. Pewnie gościu ma na 3 tygodnie roboty rozgrzebane to kit wciska, żeby klienta nie stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 03.11.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 hm zajrzę do Muratorów z początku roku ale i tak odpalimy grzanie. Informację o wygrzewaniu betonu to nie tylko kafelkarz dał, podobnie uraczył nas serwisant od pieca i drugi glazurnik. Widocznie coś jest na rzeczy. _bogus_ cieszę sie , że jak widac na twoich zdjeciach zadnych pęknieć nie dostałeś w "prezencie" . Podejrzewam, że twój pan od glazury musiał sie znać na swojej pracy A gdybyś był tak uprzejmy i zerknał jakie to były kleje ... wiesz Kroyena , pan odpadł dokładnie ze względów które wymieniłeś: chciał zaklepywać klientów, a sam nie potrafił nam podać żadnego konkretnego terminu. Współpraca z kolejnymi ekipami może doprowadzić każdego do działań własnoręcznych na niwei budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 03.11.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ano kraczę , bo nie mam ani glazurnika (to znaczy namierzyłam kolejnych dwóch i powadzę rozmowy) nie mamy płytek , a domu trzeba ułozyc z nich parter, kuchnię, pokój AGD,wc, łazienkę. Ale co tam najwyzej troszkę później sie przeniesiemy i już byle do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 03.11.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Ori - słuchaj, mi 100 m^2 podłogi + glazura w toalecie, łazience i kuchni + biały montarz + jedna ścianka działowa GK, glazurnik (a właściwe 2 ich było) w tydzień ułożył. I po 6 miesiącach 0 problemów z tym związanych. Inna sprawa że raczej drogi był (ale słyszałem już o dużo droższych). Więc rzecz jest absolutnie wykonalna. Inna sprawa że z pustego i Salomon... Jak się nie daje to nie ma co na siłę - mieszkać i tak będziesz lata wiec ten miesiąc w jedną czy drugą stronę to pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 03.11.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 O takie wiadomości chodzi podnosi na duchu. Czyli dwóch mocnych i w 7-10 dni powinni zamknąć sprawę. No to brzmi zupełnie inaczej niz zapowiadane mi przez kafelkarza półtora .....miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 05.11.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Odnośnie kleju sprawdziłem na starych fakturach. Wygląda na to że stosowano u mnie Ceresit CM 11 i CM 17 pół na pół. CM 17 (elastyczna zaprawa) jest tak 2,5 raza droższy niż CM 11 (podstawowa zaprawa). Właściwie producent (a przynajmniej hurtownie) twierdzi że do ogrzewania podłogowego to jest CM 17. Nie jestem specjalistą wiec mogę tylko opierać się na swoich doświadczeniach i potwierdzić że nie mam po 0,5 roku problemów z płytkami. Ale może są inne równie dobre albo i lepsze systemy (a dodatkowo tańsze ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 05.11.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Dzięki znalazłam (prawdopodobnie) kafelkarza i wiadomości o kleju teraz do kompletu potrzebne są ino ..kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts