Ivonesca 18.11.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 tak Aga - do wiosny ...a po drodze jeszcze swięta będą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ori ty się ciesz, że nie budujesz w Hiszpani. Byłem raz przy temperaturach słusznych, się bezpiecznik od kondycji aira był przypalił, dni trzy była maniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.11.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Muszę "przeprosić" dotychczasową jesienną pogodę. Narzekałam, a jeszcze nie byłona co W czwartek udało mi się wycyrkolować co do minuty wyprawę na budowę tak ze wpadłam w srodek wichuryi lodowatego deszczu . Jak suszyłam sie w domu z odzieży po wykręcaniu parowała woda. Kominek to cudowny wynalazek A Hiszpanię lubię bo jak tam zmokłąm w wichurę to przynajmniej przez kilka dni nie byłam na lekach. .. Ale z tymi upałami to prawda, trzeba wtedy leżeć i nie przemeczać sie i jak to niby pododzić z budowaniem? Może i dobrze tworzyć strukturę mieszkaniową w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Ale super Ori! Gratulacje. Właśnie oglądam zdjęcia - super ten Twój klonik Widzę troszkę nowości Lecę dalej oglądać a Ty pisz dużo. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.11.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2004 Zdjęcie 028 to drzwi wewnętrzne? Mogę prosić o szczegóły? No i więcej zdjęć, bo mi apetytu narobiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 24.11.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 AgnesK 028 to drzwi wewnętrzne w całym domu takie są, na górze w łazience i garderobie przeszklone. To zwykłe sosnowe, ale ładnie pobejcowane. Zamawialiśmy w Gnieźnie, a przyjechały z ...rzeszowskiego A propos wymyśliłam żeby do garderoby dać na podłogę płytki , tam raczej panele nie są potrzebne co o tym sądzicie? Och byle do wiosny ...precz z grypami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Super te drzwi. Zdradzisz cenę i śraodek, którym je bejcowałaś? A płytki w garderobie, ja jakoś myślę o panelach na całej górze. Nie wiem czy nie będzie problemu u Ciebie z wysokością, ale chyba nie, bo też chcesz panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.11.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 ori trafiła kosa na Klosa co? Tylko nie zapomnijcie przed poszarzeniem całości druciko odpowiednio na zewnątrz wyprowadzić, co by potem w gładkości rowów nie ryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 26.11.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 druciki wyprowadzone ale wiem juz że na wiosne będziem ryć jeden sie ukrył i trza bedzie go wysłać na szeroki swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.11.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Elektryki mają takie dzwonki co dzwonią jak co znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Gratulacje Ori!! Przed nami dopiero ten stres, jutro idę dać ogłoszenie do gazety. No to teraz już niedługo meta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 14.12.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 Kroyena panowi eelektrycy dwonia i brżeczą ale miałam na myśłi kabelek o którego istnienu zapomnielismy na zweątrz (antena) i trza mu końcówkę znajstrować np talerz. Coby miał z czego jeść. Aga ! mnie nie położyła budowa , ani nic ale sprzedaż mieszkania - odchorowuję okropnie. Widocznei żal mi sie z tymi metrami rozstawać. I jak zauważyłaś niedługo finisz! Rany oby juz można wysiać trawę- błocko nosi się koszmarnie. Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.12.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Nie da rady jakimś pionem wentylacyjnym, a talerzyk do komina, będzie mało kucia. Jak się zdecydujesz na takie rozwiązanie to pamiętaj, żebny zostawili taki "zwis" (tak wiem się kojarzy), żeby woda ściekająca po kablu kapała w głab szybiku wentylacji, a nie zaciekała na ścianę. Co do ciekawości to wystarczy ją zaspokoić przed lustrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.12.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Ori życzę Ci dużo dużo zdrowia, trzymaj się dzielna kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 15.12.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Dziękuję , miło mieć wasze dodatkowe wsparcie Kroyena - chiba za późno czytam i będzie ciec po ścianie bo kabelek wyszedł bokiem , ale postaram się zapobiec ślicznym zaciekom tyle ile dam radę - ukłon w podziece za słuszną uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.12.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Tylko nie nadzbyt brutalnie go teges, bo to koncentryk i będzie niższa jakość przekazu. Albo niech cholery wymieniają bo same na to powinny wpaść, pół metra kabla żałują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.12.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Ori - jak idą prace? Kiedy wprowadzka? Mam nadzieję, że chociaż zdrowie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 29.12.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Dzięki wychodzę na prostą - wykorzystałam ostatnią szansę na pożadne chorowanie niedługo ciag dalszy dziennika, następnie przeprowadzka styczeń-luty później z racji urwania sie dostępu do interku sporadyczne relacje z prac końcowych- klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2004 Ori to teraz mogę juz pogratulować bo wcześniej musiałam trzymać buzię na kłodkę Ori wielkie gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Z przyjemnością czytam Twój dziennik i oglądam zdjęcia.Bardzo mi się wszystko podoba.Mam parę pytań:1. jakiej firmy są drzwi wejściowe?2. czym czyściłaś i impregnowałaś gresy?3. czy masz dane listwy dylatacyjne pomiędzy gresami?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts