Aga J.G 18.03.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ori tak czytam czytam o tym zakopywaniue się i już mnie to przeraża śniegi były straszne ale to błocko jest chyba jeszcze gorsze A moja córa na Kangura nie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ori_noko gratulacje artykulu w Muratotrze Dziś rano kupilam i z wielką przyjemnością przeczytalam o waszym budowaniu. Czy to artykul o was sprawil, że w moim miasteczku musialam obejść kilka kiosków, żeby w ogóle dostać kwietniowy numer zazwyczaj leżą i nikt zabardzo ich nie wykupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.03.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ori- czytając Murtorowy artykuł miałam wrażenie ,ze znam ten domek i nie pomyliłam sie ...gratulacje , ale sie fajnie zrobiło w gazecie ( i Ty i Agnesk) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.03.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 niom muszę kupić kolejny nowy numerek muratoraOri - wpisałam tak enigmatycznie, ale naprawdę oddaje sens - jesteś dzielna, wciąż walczysz z przeciwnościami i się nie poddajesz i nie dlatego, że u "mnie" cię nie ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.03.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ori - czytałam Ogormniaste gratuuuuuuuuuulki Bardzo fajny artykuł wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Jej ogromną fraję mi zrobiliście. Najśmieszniejsze jest to że do czasu artykułu mało kto nam wierzył w stronę finansową całej imprezy. NIE budujący się krewni i znajomi Królika tłumaczyli nam ze na taki dom to trzeba minimum 350tys , a gdzie tu działka , media itd. Oczywiście mieliśmy przy tych wyliczeniach za żadne skarby nie sprzedawać mieszkania... Cieszę się ogromnie że się mylili , aż wlos się jeży na myśl gdyby mieli racje. A artykuł wyszedł miły bo i życzliwe oczy na nas patrzały. Gdyby Redaktor był zwolennikiem że tylko bardzo dostania warstwa społeczna ma prawo do lepszego lokum to też by inaczej to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ori dobrze że nie spełniły się te złe wróżby Jeszcze raz gratulki A redaktor musiał być miły bo czyta to Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Ja również gratuluję publikacji - i to w charakterze wzoru ekonomiczno-organizacyjnego Przyznam, że bardzo mnie takie przykłady podnoszą na duchu - u nas właśnie lada chwila całe to radosne zamieszanie się zacznie BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 30.03.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Baba buduj, mieszaj , do przodu. ... Troszkę ci zazdroszczę początku drogi.Mi się tak podobalo budowanie ze mogę przejść na zawodowstwo Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.03.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 ori, na Lubelszczyznę to trochi daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 30.03.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 E tam Kroyena toć mnie już zanioslo z pracą i do Bieska Bialej i do Krakowa i do Gdańska to i na Lubelszczyznę drogę znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ewa, kiedyś kurcze znajdę na pewno czas aby wszystko doczytać. Dziś pośmiałam się (ino nie bij) ze zdolności synka Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.04.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 ori, a niektóre tygrysy to lubią Twój dziennik z rana... no dobra z przedpołudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.05.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ewa.. kurka, Glizdeczka chce mieć Roszpunkę na ścianie... Zaczynam poszukiwania uzdolnionej uczennicy Liceum Plasycznego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 06.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Aga jak nie znajdziesz to weź rzutnik, Roszpunkę i przemaluj za pomoca rzutnika też powinno wyjść. Tylko napierw daj wszystkie jasne kolory, potem dopiero ciemne. Dal to rozjaśnone barwy, pierwszy plan ciemniejsze . Jasne zawsze dasz radę zmienić z ciemnymi gorzej. I to by bylo na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ori to trzymam kciuki za nowego członka rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 09.05.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Niesamowicie się ciesze na zwierzaczka mają przyjśc na świat za dwa tygodnie !!! Oby byla uprzejma urodzić się suczka bo jak nie .... to weźmiemy pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 To trzymam kciuki żeby urodziła się suczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Aga jak nie znajdziesz to weź rzutnik, Roszpunkę i przemaluj za pomoca rzutnika też powinno wyjść. Tylko napierw daj wszystkie jasne kolory, potem dopiero ciemne. Dal to rozjaśnone barwy, pierwszy plan ciemniejsze . Jasne zawsze dasz radę zmienić z ciemnymi gorzej. I to by bylo na tyle He, he.. zdecydowanie zu kompliziert Szukam uczennicy, ucznia III kl z Rzemisł Artystycznych. Poszukiwania w pełni Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Ori masz coraz wyższy prodiż w oczach moich. Jakie te chłopaku qqruqq zestresowane (q oczywiście ). Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts