joanka77 19.05.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Pieseczki przecudne Macie już imię wybrane dla suni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.05.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Aktualnie numerem jeden w domu jest - Narnia (Opowieści z Narnii) Pozycja numer dwa to Kenia (Pożegnanie z Afryką). Imię to pestka ale musimy teraz czekać siedem tygodni , na możliwość przyjęcia w nasze progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ori ogonki cudniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.05.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kroyena - masz rację to kwestia pieca i podlogówki. tam tez sa mniejsze grzejniki. Stąd pewniekiem różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.05.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Ori zawsze mówiono że z kawiatkami trzeba rozmawiać Czekam na zdjęcia tynku i podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 ''Byl autentycznie ubawiony'' - Orinoko, masz nerwy, ja bym obu zastrzelila chocby z gumowych strzalek Piekna psina w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 11.06.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Widzisz jak sie wścieknę to mogę się wypisać , obśmiać i oddetchnać, ale nie wiem ile cisnienia wtedy mialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.06.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Pani od psa - milutka, prawie jak nasi sąsiedzi i ch milutkie dzieci Ale nic nie ważne - ważne, ze wreszcie koniec. TYlko pozazdrościc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Ori cóż ludzie bywaja dziwni ale co tam najwazniejsze ze na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 11.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Och Aga to byl ciężki tydzień. Moja cierpliwośc zostala nadwyrężona, zwlaszcza że pani od psa wypuszcza zwierzatko przed swoją posesję i nie sposób przejechać bez próby pokąsania. Skończy się to bardzo przykrą scysją - coś wisi w powietrzu... Latwiej bylo poradzić z ekipami na budowie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Ori może brzydkie hasło rzucę:Sprayem go! Co się będziesz pocić nad kostkogryzem. Jeno później uważać czy paniusia czego nie podrzuci tobie na posesję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 13.06.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Tak paskudna nie jestem na razie zmieniliśmy trasę dom-szkola. Po drugie przynaje sie jak próbowal mnie ostanio skubnąć kopnęlam zwierzaka i pani go pilnuje lepiej. Bardzo dziwne to jest , ja bym nie chciala żeby ludzie mi kopali, polewali i krzyczeli na zwierzątko. Toć to poruta i tyle Może jak się do nas przyzwyczai to będzie lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.06.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witaj Ori. Ludzie sa naprawde dziwni. Poniewaz nie mamy ogrodzenia laza sobie po NASZEJ dzialce, zagladaja przez okna, wybieraja nasz humus zlozony na kupke A dlaczego? Bo nie jest ogrodzone.. Zona Kazia kiedys zwrocila komus uwage to uslyszala odpowiedz: "Jak sobie ogrodzicie to nie bedziemy chodzic, a jak nie ogrodzone, znaczy ze wszystkich" Przyznaje ze do tej pory ta logika byla mi obca.. Pewnie dlatego w naszym kraju nigdy nie przyjelyby sie zywoploty jako ogrodzenia posesji.. To tyle moich skromnych refleksji na dzis. Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.07.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 A może jakieś bariery dla wzroku i wiatru zarazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.07.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Zasieki?? Prund?? Dwa wściekłe wilczury??Ja to chrzanię - zostawiam dziś zabawki Natki na dworze. Nie mam siły tachać tego co dnia. Zobaczymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 02.08.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Wiesz ja zostawilam na ogrodzonym acz nie zamkniętym terenie (brama obchodzi dwulecie naprawy zamka ) zabawki synka na dwa tygodnie urlopu. Wróciliśmy i wszystko leżalo A teraz mamy już psa i nic nam nie straszne To znaczy, że zajmujemy się pilnowaniem puszystej kulki na czterech lapach, bo jest tak mala że moze przejśc przez furtki lub bramę bez uchylenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.09.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Czy to ma kosztować tyle co garaż?? Bo tak sobie myślę, że pewnie o jakąś straszną sumę chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.09.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Heheh Aguś więcej , dużo więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.09.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Hmmm - glebogryzarka to rozumiem Przefermentowana gnojówka - już mniej mi się widzi A 55 000 to POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 25.09.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 I potem się dziwią że ludzie wolą sami z łopatą zasuwać niż wynająć firmę. Żeby było śmieszniej w cenie nie było roślin! Ale cena zwala z nóg - w każdym razie mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts