AgnesK 30.03.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Żeby tylko to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.04.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Jak masz fajnie Ja jeszcze nie mam wykopków ale mam wyznaczony dom ale na tarasie jeszcze nie stałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 jak miło czyta się Twój dzienniczek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.04.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 uwaga na tego bociana !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 13.04.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Ja nawet w jego kierunku już nie chcę patrzeć, o nim tylko mi się tak wymsknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 13.04.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Ivonesca jak zrobiłaś że masz skrót do swojego dziennika ?? w podpisie bo mi się ni jak to nie udaje napisz mi proszę instrukcje użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.04.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 oj ta kasa leci jak przez palce mam takie samo wrażenie tyle wydałam a efektów zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 orinoko - w podpisie nalezy wpisać tak:tutaj adres do którego chcesz sie odwołać[/i]]tutaj podpis który chcesz mieć, np. komentarze do dziennika budowy , wszystko cięgiem bez spacjipowodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 14.04.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Magi, Ivonesca spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 14.04.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Dziewczyny jesteście WIELKIE dziękuję, walka z podpisem wygrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.04.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 ciesze sie że się udało i pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 16.04.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 ori_noko, nie wiem czy wiesz ale ostróżki jest kwiatem szkodliwym. Próbowałam coś na ten temat znależć w internecie ale znalazłam tylko je na liście roślin szkodliwych bez opisu co i jak. Jak miałam ostróżki w ogrodzie to poradzono mi je zlikwidować ze względu na trujący sok wydzielany przez tą roślinę. Trzeba uważać na małe dzieci i zwierzaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.04.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 dziekuję serdecznie za ostrzeżenie, szczęściem moje klony są duże już.Nawet najmłodszy kończy karierę przedszkolaka Przypiluję ich żeby tego nikt nie lizał - ot tak na wszelki wypadek, a poza tym poczytam w encyklopedii roślinek , bo się z talkim zarzutem wobec ostróżek jeszcze nie spotkałam. To,że wyglądaj super nie oznacza niestety bezpieczeństwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Ori_noko ten ptaszek to chyba kowalik Pozdrawiam i pisz pisz śledzę z podziwem Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 18.04.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Aga obejrzałm w necie kowalika , to nie on. Mój ma więcej białego, szczyplejszą budowę, coś kolorystycznie bliższe sroce, ale 1/3 jej wielkosci. Kojarzysz moze co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 18.04.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Ori_noko, przecieraj praktyczne szlaki Trzymam kciuki... że .. jejku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 ja to nie jestem ekspertem w tej dziedzinie to mój mąz trochę się na tym zna może to pliszka siwa tak mówi sparwdzaj życzę powodzenia.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 18.04.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Hurra Aga J.G to jest pliszka siwa Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makabu 18.04.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Witam! BArdzo mile się czyta Twoje zwierzenia! I znowu kolejna mądra i zwarta "BABA"! I tak trzymać. Co Ci faceci sobie wyobrażają?! Płec męska jedyna, która może ogarnąć wyższą sztuke budowania!? Pokaż im co potrafisz!!! A tak na marginesie, to budujesz niedaleko Poznania...tylko ja w innym kierunkuPozdrawiam i obiecuje regularne wizyty, więc pisz! To będzie dla ,mnie swoisty PRZEWODNIKPozdrawiam serdecznie!!!makabu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 18.04.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Dziękuję Sądzę jednak,że panowie chcą budowac, ale nie moga z braku..... czasu. Budowanie w latach 80-siatych było zajęciem na kilka lat . Dziś jest zwartym działaniem logistycznym na które są potrzebne określone środki. Tak więc najcześciej mamy klasyczny podział ról, pani zajmuje sie domem , pan zaopatrzeniem rodziny. Ja najbardziej podziwiam panie które samodzielnie budują bez wsparcia, krytyki, czy marudzenia drugiej strony. Ogromnie ciesze sie,że kolejna wielkopolanka zmierza w kieunku własnego domu. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts