Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do D07 dziennika Ori_noko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 689
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ori_noko, nie wiem czy wiesz ale ostróżki jest kwiatem szkodliwym. Próbowałam coś na ten temat znależć w internecie ale znalazłam tylko je na liście roślin szkodliwych bez opisu co i jak. Jak miałam ostróżki w ogrodzie to poradzono mi je zlikwidować ze względu na trujący sok wydzielany przez tą roślinę. Trzeba uważać na małe dzieci i zwierzaki.

dziekuję serdecznie za ostrzeżenie, szczęściem moje klony są duże już.Nawet najmłodszy kończy karierę przedszkolaka :( Przypiluję ich żeby tego nikt nie lizał - ot tak na wszelki wypadek, a poza tym poczytam w encyklopedii roślinek , bo się z talkim zarzutem wobec ostróżek jeszcze nie spotkałam. To,że wyglądaj super nie oznacza niestety bezpieczeństwa. Pozdrawiam

Witam! BArdzo mile się czyta Twoje zwierzenia! I znowu kolejna mądra i zwarta "BABA"! I tak trzymać. Co Ci faceci sobie wyobrażają?! Płec męska jedyna, która może ogarnąć wyższą sztuke budowania!? Pokaż im co potrafisz!!!

A tak na marginesie, to budujesz niedaleko Poznania...tylko ja w innym kierunku

Pozdrawiam i obiecuje regularne wizyty, więc pisz! To będzie dla ,mnie swoisty PRZEWODNIK

Pozdrawiam serdecznie!!!

makabu

Dziękuję :) Sądzę jednak,że panowie chcą budowac, ale nie moga z braku..... czasu. Budowanie w latach 80-siatych było zajęciem na kilka lat . Dziś jest zwartym działaniem logistycznym na które są potrzebne określone środki. Tak więc najcześciej mamy klasyczny podział ról, pani zajmuje sie domem , pan zaopatrzeniem rodziny. Ja najbardziej podziwiam panie które samodzielnie budują bez wsparcia, krytyki, czy marudzenia drugiej strony. :wink:

Ogromnie ciesze sie,że kolejna wielkopolanka zmierza w kieunku własnego domu. Powodzenia.