Aga J.G 16.10.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Kurczę ciągle rozmyslam nad zapełanianiem tych metrów Teraz to mi dałas do myslenia Myśl, Aguś myśl Dziewczynki byłyby pewnie szczęsliwe Trzymam kciuki za pozytywne myślenie I owocne głównie Andrzejka Ty mnie tutaj nie podpuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 16.10.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Fajne imię Ewa. Kiedyś mi się strraszelnie nie podobało, a to z tego powodu, że sama zostałam nim po bace obdarzona (na tzw. drugie). Ale najwyraźniej zmądrzałam, poza tym w od kilku lat wraca się do polskich imion, no i pewnie dlatego zaczęło mi się podobać. Aga, do roboty. Ja tam kibicować mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.10.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Kurczę ciągle rozmyslam nad zapełanianiem tych metrów Teraz to mi dałas do myslenia Myśl, Aguś myśl Dziewczynki byłyby pewnie szczęsliwe Trzymam kciuki za pozytywne myślenie I owocne głównie Andrzejka Ty mnie tutaj nie podpuszczaj Jakbym śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.10.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ależ kto by tam śmiał was podpuszczać Tylko tak sobie myślę: budowania toście się nie zlękły , a walki z niżem demograficznym ... . Jak nasz znajomy stwierdził : z kolejnym mieszkaniem latawca nie pójdziesz puszczać. I coś w tym jest. A co do imienia to u nas wyraz wdzięczności dla profesor Zofii Fischer. Dziewczyna ma tak złote ręce i głowę , że nasze Klony ujrzały światło dzienne choć inni szans nie widzieli. Ślepoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Aga, do roboty. Ja tam kibicować mogę... Aga Ty może za siebie trzymaj Ja narazie rozmyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.10.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ależ tu nie w rozmyślaniu tkwi sedno sprawy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ależ kto by tam śmiał was podpuszczać Tylko tak sobie myślę: budowania toście się nie zlękły , a walki z niżem demograficznym ... . Jak nasz znajomy stwierdził : z kolejnym mieszkaniem latawca nie pójdziesz puszczać. I coś w tym jest. A co do imienia to u nas wyraz wdzięczności dla profesor Zofii Fischer. Dziewczyna ma tak złote ręce i głowę , że nasze Klony ujrzały światło dzienne choć inni szans nie widzieli. Ślepoty... Na cześc Pani Zosi hip hip hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ależ tu nie w rozmyślaniu tkwi sedno sprawy .... Ori teraz Ty zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.10.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Och ja się tak tylko droczę Wiem ile radości mamy z naszych Klonów i każdemu tego życzę - co wcale nie oznacza że wszyscy mamy mieć identyczne doświadczenia i nastawienie. Mnie po prostu rozpiera : dom jest (kredyt też), zielone miejsce do życia jest, nowa Odnóżka sobie rośnie...podzieliłabym tą radość na wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Ori ja nie neguje Twojego zapału U nas dwie dziewczyny są pies jest kredyt też dom się buduje nawet pokój dla jeszcze jednej odnózki jest zresztą takie była geneza powstania tego pokoju Tylko ostatnio pojawilo się troche małych szczęsc w bardzo bliskim mi otoczeniu i troche mi przeszłą ochota a tutaj na Forum same kusicielki I mam bardzo poważny temat do przemysleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Sprawdź czy na pewno. Bo jeżeli nie to możecie mieć sądowne ograniczenie władzy rodzicielskiej za nieposyłanie darmozjadka do szkół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.10.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ori jeśli chodzi o NFZ to totalna porażka i nieporozumienie ja własnie lecze swój kręgosłup i gdyby nie prywatne uzezbieczenie które mamy z firmy mojego męża to na fizykoterapię refundowana z NFZ czekałabym do kwietnia A potem ZUS się czepia że ludzie siedzą na zwolnieniu Ale sie wyżyłam przepraszam że w Twoich Komentarzach Na co idą te nasze składki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 24.10.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Aga J.G jeśli chodzi o NFZ to można by załozyć osobny wątek jednak obawiam się że pewnie by zdominwał nowiny budowlane Na temat ostatnich cyrków które miałam okazje przeżyć na własnej skórze,a związne były z NFZ można by pisać drugi dziennik Spokojnie możesz się wyżywać - daję słowo przez trzy miesiące wstecz zebrałam obfity materiał, ale bedę starała się wymazać to z pamieci. Taki zestaw może zaszkodzić najzdrowszemu.... No dobra podzielę się najłagodniejszym : córka ma ostrą alergię, pół roku w kolejce do specjalisty(pani naocznie stwierdziła kłopty skórne młodej),trzy miesiące oczekiwania na badania, miesiąc żeby móc wyniki zaprezentować specjalisce. Zwalnianie ze szkoły , nas z pracy itp... Końcowy wynik konsultacji? Lekarka patrzy na nas i mówi: to niemożliwe, żeby przy tych wynikach miała takie ostre objawy Nerwów szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.10.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Dokładnie tak, ja razcej nie korzystam z NFZ ponieważ jestem pielęgniarką więc wiadomo,ale czasami muszę i wtedy to istna porażka zresztą jak parcuje to też mnie trafia limit na pacjentów Ori tak jak piszesz szkoda nerwów tylko ja tu zyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.10.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Strasznie . ALE TO NAPRAWDĘ STRASZNIE PODOBA MI SIĘ TO TWOJE WYKAŃCZANIE BUDOWANIA!!!! Z takim poczuciem humoru i zdolnością obserwacji musicie tworzyć KAPITALNĄ , WYJĄTKOWĄ I JEDYNĄ W SWOIM RODZAJU RAODZINKĘ !!!! To rekonpensuje wszystkie NFZ razem wzięte ...multum panów traktorków i rzeszę "niedocenionych "fachowców!!! A numer z klątwą SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 28.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Wiesz Alfreda mam wrażenie iż jesteśmy normalną rodziną tylko ciut prześmiewcze skłonności wyłażą Zwyczajnie aż tak nie reaguję jednak Zośka pod sercem ewidentnie skraca mi czas reakcji. Bardzo podatna na pieniactwo jestem . Obym w tym nie zasmakowała - inaczej zostanie na stałe i nikt ze mną nie wytrzyma.... A wiesz , ze klątwa podziłała połowicznie - Elektrykowi wysiadł samochód, wiec ma dotrzeć w poniedziałek....pożyjemy zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 31.10.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Ewcia, ty posprawdzaj, czy jak oni wyłaczająten traktor, to jest on w stanie równoległym do najbliższej sciany zewnętrznej. Wiesz nie chciałbym być złym prorokiem, bo się jeszcze na Bogu ducha winnym Stańczyku wyładujesz, ale małofajnie byłoby mieć taki traktur w saloonie. Chociaż Klon może mieć na ten temat inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 31.10.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Kroyena wiem ci ja, ze ty ze szczerego seca straszysz Ale prawdę mówiąc straciłam sece do pana Traktora i jak tylko zakończy tą część ścieżki co robi to się z nim rozliczam i pięknie dziękuję za dalszą współpracę. Od czasu posadzenia Klona w maszynie co chwila waruję przy oknie co tam się dzieje, czy właśnie synek nie łamie zakazu i nie próbuje rozjechać ludzi lub innych trwalszych matriałów... Klon szczęsiem zdyscyplinowany jest, ale.... Poza tym mi spokój potrzebny i drzemki w dzień, a jak tylko słyszę warkot to się zrywam- zdrowia szkoda. Namierzyłam juz inną ekipę tylko najtrudniejsze zostało zerwanie umowy z aktualną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 04.11.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Ori-noko, jak to się stało, że ja dotychczas nie dotarłam do Twojego dziennika?! Piszesz w absolutnie porywający sposób. Niesamowita kobieta jesteś!A w ogóle to miałam wrażenie, jakbym odczytywała swój lustrzany życiorys w ciągu ostatnich kilku miesięcy - tak samo kładlismy kostkę (tyle że z nieco innymi problemami), tak samo zawaliłam super ambitne plany ogródkowe tudzież inne oznaki aktywności życiowej a wszystko przez analogiczne przyczyny permanentnych wymiotów, tyle że u mnie rezultat ma się pojawić na Prima Aprilis. I tak samo narastające zapienienie na nasz kochany system słuzby zdrowia.Ale skoro Ty dajesz radę - to ja też dam. A historię z ulicą Żytnią i Poznańską to może sprzedaj jakiemuś scenarzyście, bo szkoda, żeby się zmarnowała, a troszkę pieniędzy na pewno się przyda.Ucałowania dla całej rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.11.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Ori-noko, chyba przeczytam Twój dziennik w całości....Od jakiegoś czasu śledzę Twoje perypetie z p.Traktorem... Pewnie cały dziennik jest tak interesujący Aha, dzięki za instruktaż kładzenia kostki, chociaż na razie mi się nie przyda, ale w przyszłości będę wiedziała gdzie szukać twarda z Ciebie kobitka. tak trzymać! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts