ori_noko 24.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Wiesz Kroyena mnie zachwyciły miasteczka w Holandii, w Niemczech. I cieszę się że zmierzamy w tym kierunnku. Piękne okolice są zabudowywane w sposób ... no smutny i przykry. Wiem,że warunki są coraz badziej określane jednocześnie to wcale nie jest przestrzegane. Natomiast pojęcie co komu sie podoba jest bardzo względne. Jest tu też osiedle z identycznymi domkami, wyglada nie najgorzej czyli postulaty spełnione - z tym że projekty są hm...trudne. Wewnątrz same schody , obowiązkowe piwnice, co za tym idzie tarasy... Skromna , skomplikowana i droga inwestycja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniutek 25.11.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ori - proszę, nie rezygnuj z pisania na tak długo. Jestem wierną czytelniczką Twojego dziennika i miłosniczką Pana Praktycznego. Forum zaczynam od zagladania, czy napisałaś coś nowego Nie mogę tez doczekać się obiecanych juz jakiś czas temu zdjęć No i oczywiście jako nowa witam serdecznie, gratuluję domku i potomstwa tego obecnego i w drodze, trzymam mocno kciuki i życzę szybkiego powrotu do formy. Pisz, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 26.11.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Dziękuję - kłopot z tym, ze samopoczucie pod psem a wtedy spojrzenie ciężkawe się robi, a kolejne posty podobnie. Jak coś dobrego pojawi się w zasięgu oka to opiszę, choć teraz mało z budowlnych eskapad będzie. Od wiosny ogód i nowy Klon - trudno dziennik budowy przekształci się w dziennik ogrodowo- niemowlęcy. Cóż tak krawiec kraje jak materi staje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 16.12.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 a migdały też nie pomogają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Ori pisz pisz zyczę duzo zdrówka i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.12.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Jaroq 11 mi pomoże urodzenie potomka Stara i wypóbowana metoda Aga J.G - staram sie , naprawdę. Jednak tak to wygląda jak nieprofesjonaliści zabieraja się do prokreacji Po gruntownych przemyśłeniach uważam, że jeśli mozna budowac na tyle sposobów to i ciąża powinna mieć wiecej niż jedną opcję. Oczywiście jestem szczęśliwa iż nie jest to ambitnie liczba mnoga, ale jednak poczucie niesprawiedliwosci we mnie tkwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ori mogę sobie tylko wyobrazić jak to jest mnie ominęła pozycja horyzontalna. Rzeczywiście za dużo opcji ciążowych to nie ma Życie jest niesprawiedliwe Ściskam mocno kciuki Życzę dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.12.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ori Czytać Ciebie ( no..chodzi o Twoją twórczość) mogłabym na okrąglo!!! Twoje relacje z życia codziennego dają mi takiego kopa..żę HEJ!!! Tak mi się akumulatory ladują przy tej Twojej lekturze, że aż...brak słow!! Słowa uznania, podziwu i wszystkiego naj !!! Trzymaj cię cieplutko i WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniutek 17.12.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ori, bardzo się cieszę, że wena twórcza wróciła Tak trzymaj, proszę. No i duzo dużo sił Ci życzę - do lutego już niedługo. a potem zaraz wiosna, z Zosią za ogród się weżmiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.12.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ori podziwiam Cię, twrada z Ciebie babka Trzymam kciukasy życzę dużo zdrówka I oczywiście pisz pisz wlewasz w serce optymizm i wiarę że można sobie poradzic ze wszystkim trzeba tylko chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.12.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Oj dziewczyny rozpieszczcie mnie Życzę Wam bardzo miłych spokojnych świąt - ale nie w kontekście w jakim mi się trafiają wolne i spokojne dni :) Leżmy sobie radośnie, podjadajmy delicje, pławmy sie w rodzinnych odwiedzinach i atmosferze, planujmy domy i wykańczajmy je z taką uwagą i młością jak one to robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.12.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ori odpoczywaj spokojnie bo wiosna zapowiada się burzliwie Dziękuje za życzenia W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.01.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Ori Właśnie doczytałam, żę spodziewasz się Klona Gratulacje !!! No i że masz nowe przezwisko w rodzinie Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 24.01.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 bo to przezwisko jest obrazowe bardzo i przez to prawdziwe - będę je nosić z dumą byle nie za długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ori bardzo ładne przezwisko A jaki miłe otoczenie, dobrze mieszkać w takich miejscach z takimi ludźmi Zyczę dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.01.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Moze jestem monotematyczna ale......Miód na serce!!! W czystej postaci!!!! Klimaty rodzinne, poczucie humoru, dystans do spraw mniej ważnych i wielkie serce dla spraw prorytetowych!!! Rodzina. Niech moc będzie z Tobą i Twoimi najbliższymi!!!! No i napisz coś od czasu do czsu, aby podbudować optymizmem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ewa, super przezwisko Jak już urodzisz i nie będziesz teletubisiem, to opowiem Ci historię o naszym stosunku do tych cudnych istotek. Trzymajcie się kobitki. PS. Ewa o jakiej mocy macie jednostke centralną? Z tego co pamiętam to chyba Beam.(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 25.01.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Aga u mnie Teletubisie mają przegrzebane - młody dostał kiedyś płytę z ich wyczynami... Nakrmił mi odkurzacz (mobilny na szczęście ) naleśnikiem i zaczął wskakiwać do kazdej napotkanej kałuży..... Ale nie da się ukryć, że ostatnio dramtycznie sie do tych stworków upodobniłam - zwłaszcza fizycznie tylko antenki brak- zresztą poczekamy zobaczymy A ten odkurzacz to dobrze pamiętasz - mocy nie pomnę ale jest do czterech gniazd. Generalnie jestem zadowlona , choć nadal ktoś musi z rurą po domu chodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Ori myslisz że teraz w ciąży to i nawet antenka może wyrosnąć Kurczę przygotowuje się niesmiało do tematu i trochę mnie przeraziłaś Gabaryty to nic ale ta antenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts