ori_noko 25.01.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Jeśli z mobilnej jednostki robi się legwan, do tego o wymiarach dobrze odżywionego słonia .... W dodatku jedzący codziennie mięso, pasztety, wędline i wszelkie pożywienie zawierajace białko zwięrzece (co generalnie nie miało miejsca przez ostatnią dekadę i każdy zostawiony w domu kotlet był bezpieczny do utraty ważności...) to antenka nie będzie już żadnym dziwnym dodatkiem. Liczę, ze te anomalie żywieniowe, rozmiarowe i antenka znikną po rozwiazaniu. Ale , ze nigdy nic nie wiadomo to proponuję wstrzymaj się z działalnością prokracyjną, a za miesiac podam czy tak sie stało W końcu forum ma wspierać nie tylko w dziedzinie budowalnej - choć nie wiem czy antenka nie da sie podciagnąc do tego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Gabaryty i jadłospis mi nie straszne ( miałam już dziwne upodobania niektóre mi nawet pozostały do dziś ) Antenka jak najbardziej budowlana Prokreacja jeśli już planowana jest na lato bo ja lubię majowe dzieciaki Czyli czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 25.01.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Pierwszy Klon miał być koniecznie Wagą- mamy Skorpiona, drugie podejście chciałm chłopak spod Lwa- mam Raczka, trzecie (upór godny uwagi) miał być Strzelcem - oczywiscie jest...Koziorożcem. Teraz dałam Klonowi wolną rękę - w końcu i tak mnie nigdy nie słuchają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 No dobra Ewa, wiem żeś kobitka z poczuciem humoru jest, więc powiem Ci.. Chociaż Tubisie (tudzież jak długo mówiła Natka Telepitusie ) to stworzonaka kochane i wielce zasłużone są, to u nas także jeszcze do niedawna wywoływały alergię z powodu ich nagminnej obecności w życiu naszym. I otrzymały swoje określenie, straszne, okropne.. mówiliśmy na nie... no nie, jednak nie mogę... Mam Ciebie przed oczami i nie mogę Aga, kurcze, ale fajnie To ja/my będę/będziemy Wam kibicować, a Wy nam w przyszłym roku, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Ja zawsze chciałam żeby dzieci były wiosenne starsza miała się co prawda urodzić na koniec kwietnia ale jakoś jej nie wyszło i jest majowa, więc postanowiliśmy żeby druga była z tego samego okresu i udało się jest majowa Obie byczki choć charakterki i temperamenty zupełnie inne Aga plany są bardzo luźne i do lata mogą się zmienić jeszcze kilkakrotnie, tym bardziej że Sławek nie jest za bardzo przekonany do tego pomysłu. Ja to nazywam luźne myśli Kciuki oczywiście nie zaszkodzą, ja napewno się odwzajmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.02.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ori wizyty w naszych placówkach są mało przyjemne Wole je jednak odwiedzać ze swojej pozycji Życzę Wam dużo zdrówka i już tylko jednych jedynych odwiedzin I z tym prasowaniem nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 05.02.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Aga mimo to czekam na ostanią z utęsknieniem. Już dziś mieliśmy spore nadzieje, bo mechanizmy się powłączały o 4-tej nad ranem ..ale o 6-stej Zośka się rozmyśliła. Zobaczymy ile razy jeszcze postawi mnie tak na nogi? heheh pewnie w tym tygodniu- mąż ma kolejną delegację - aż żal przepuścić taką okazję...No ja bym nie darowała Zobaczymy Z drugiej strony jak się patrzy na pracę średniego presonelu - to oczy z orbit wychodzą - do tego naprawdę trzeba mieć i krzepę i zdrowie...i zamiłowanie. Masz bardzo trudny zawód.Trzymajcie się ciepło brr mróz idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Moje dziewczyny dokońca nie były gotowe i trzeba je było pogonić więc nie wiem co to alarmy Zawód jestcięzki i czasami mam dość tylko jak dojdą przemyslenia to nie potrafię określić co bym mogła robić innego Zawsze marzyłam o pracy na położnictwie ale jakos na położną się nie wykształciłam Pozdrawiam gorąco i życzę dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.02.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 No i co tam Zosia sobie porabia??Czekamy na wieści.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Aga - Zosinek robi juz trzy (!!!!!!!) tygodnie próbne alarmy. Wiem, że to normalne jednak bardzo męczące. Zwłaszcza jak stan pogotwia trwa juz po kilka godzin. Jeździmy więc na co bardziej interesujące (dwa razy) wezwania do szpitala ...Tam po kilku godzinach impreza nie ma ciągu dalszego i na własną prośbę wracam do domu. W wersji eksteremalnej czekają nas jeszcze bite dwa tygodnie zabawy ... Starsza córeczka robiła dokładnie to samo między 5-7 miesiącem pchała się na świat wszelkimi dostępnymi metodami, a potem się obraziła i raczyła pojawić się w ostanim dniu 42 tygodnia. Cóz każdemu według zasług.... Naprawdę wolałabym budować drugi dom, toć miałabym możliwośc działnia, zmiany ekipy, podgonienia prac - a tak leż i czekaj aż panienka podejmie decyzję - osiwieć można. Dziękuję serdecznie za dopisanie mnie do konkursu dzienników - to była bardzo niespoodziewna kategoria Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.02.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ori - trzymam kciuki, żeby Zosinek jak naszybciej zdecydował się pojawić na świecie Trzymaj się Kobietko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.02.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Zosia, mówię to ciebie jako Zosia (na drugie wprawdzie, ale zawsze ), tu tu sobie żartów nie strój! Czekamy z niecierpliwością na dalszy rozwój wypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Zosia czeka na Pawełka w końcu on był 1 w kolejce Ori trzymam kciuki Wiem jak jest moje dziewczyny nigdy się nie pchały Jakieś takie uparte były Ori wszystkiego dobrego dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 20.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witajcie, chciałbym najserdeczniej jak potrafię, na forum, podziękować Niesamowitej Babeczce, która dzisiaj ugosciła nas w swoim przecudownym domku!!!!!!!!!!! Pomimo sporego cięzaru przed sobą oprowadziła nas po PRAKTYCZNYM praktycznie wszedzie , wprowadziła nas we wszelkie meandry budowy!!!!!!!!!!! ORI-NOKO, bardzo, bardzo dziękujemy za niesamowicie miłe przyjecie!!!!!!! ( a miała na głowie mnie, meża i naszą dwójkę dzieci) Wiecie, jestem pod wrażeniem domku!!!!!!!Po prostu nie myślałm,ze on pomiesci tyle pokoi,które są naprawdę przestronne!!!!!!!!!! Jestem zachwyona kominkiem i pomieszczeniem,a własciwie salooooonem gospodarczym! Jeszcze raz dziekuję. Oczywiście, trzymamy kciuki za Zosię,zeby jak najszybciej zobaczyła, jaki jej rodziice sliczny domek pobudowali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Ori widzisz czsami świat przychodzi doludzi jak oni nie mogą na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniutek 20.02.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Telegrubisiu - że tak czule powtórzę za potostwem Twoim trzymam kciuki za "ostateczne rozwiązanie" . Trzymaj się kobietko ciepło i szybciutko do nas wracaj, bo coś mało wpisów ostatnio w Twoim dzienniczku (z wiadomych powodów oczywiście:), a one naprawdę rewelacyjnie poprawiają nastrój. Wiem, wiem - taka niemoc potrafi być uciążliwa, ale Twoje podejście do spraw różnych uwielbiam po prostu:) Ori - pozostaje tylko życzyć hmm.. szerokiej drogi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 22.02.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Hej dziewczyny to się nazywa wsparcie Dziękuję serdecznie. Zosi zresztą też się przyda bo na razie ma punkty ujemne u własnej rodzicielki Opisałam nasze ostanie dokonania i nie tracę nadziei, ze niedługo będę mogła snuć rozważania ogrodnicze, zamiast wystawiać cierpliwość moderatorów męcząc wątek NFZ. Trzymajcie się ciepło. Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 23.02.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ori_noko, jesli nasza wizyta wywoła takie "burzliwe" nastepstwa, to...może my jeszcze raz przyjedziemy,ale już dłużej posiedzimy, piżamki+szczoteczki do zębów weźmiemy i bedziesz nas oprowadzać i tłumaczyć "do skutku" ???? Zapomniałas jeszcze napisac,że oprócz lnianych przescieradeł musisz mieć BALIĘ z wrząca wodą Pozdrawiam serdecznie,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 23.02.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Natalia serdecznie zapraszam - przydałoby się do kompletu gdyby któreś z was było doświadczoną ...położną. Nie martw się to nie wizyta zrobiła takie efekty - powoli przychodzi nasz czas. PS. Na marginesie - ja też w domku najbardziej lubię pokój AGD i kominek - widocznie coś w tym jest przyciagajacego dla kobiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ori - jak ja dawno nie czytałam Twego dziennika ....a przecież wcześniejsze części nawet skopiowałam sobie do worda - baaaardzo lubię Twój styl pisania - o budowie i przy okazji o wszystkim innym szkoda że nie będziesz na zlocie w Warszawie - bardzo chciałabym Cię poznać ...a teraz trzymam kciuki za zdecydowanie większe Zośki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts