abromba 05.03.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ogromne ucałowania dla Was obu!!!!Mam nadzieje że jak tylko zorganizujesz sobie życie to znów ruszysz do pisania!!PS. Czy odczyt Zosi na USG - ten o 4300g - wynikał z wyliczeń komputerka, czy tez była to interpretacja brodatego medyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.03.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Ewa, ależ się uśmiałam Ponowne gratulacje i samych przespanych nocek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Orinoko serdeczne gratulacje (choć nieco spóźnione , ale mlodej mamie chyba wybaczysz?) z okazji urodzenia Zosieńki. Czy o zdjęcie mogę prosić? A przy okazji pragnę pogratulować talentu do opowiadania historyjek, prawie widziałam KTG i tego zakłopotanego brodatego doktorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witaj Ori fajnie że z Wami wszystko dobrze pstrykaj fotki bo chcemy zobaczyc Zosię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ori jak fajnie jesteś znowu z nami Wszystkiego dobrego duzo dużo zdrówka dla Was Czekam na zdjęcia Zosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 14.03.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Dołaczam siędo postulatu o zdjęcia Zosi!!!!!POzdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 14.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 No jest fotka dziewczynki - jedna ale zawsze Na razie tylko obrasta tłuszczykiem, aż starach czapeczkę zakładać same policzki widać Wiosny nadal brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 14.03.2006 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Jednak podobna do mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 14.03.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ojej, jak słodziuuuuuuuuuteńka!!!!Najsłodsze buziaki dla tych pulasków ALe podobna do WAS, po prostu nieodrodna córa!!!(no i ori_noko, musisz już pieniądze składać na te tysiące rajstop, które zostaną podarte ) Po prostu mój mąż do dzisiaj to opowiada za Tobą jako kontragrument przeciwko przychówkowi płci żenskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 15.03.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ori, Wasza Zosieńka jest SUPERRRR !!!! Taka słodka z tym swoim uśmieszkiem na buziaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.03.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ori - Zosieńka jest śliczniutka Więcej fotek chcemy Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 15.03.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zosieńka składa serdeczne podziękowania i ma nadzieję, iż rodzina zrobi jeszcze jakieś zdjecia które będą nadawać się do publikacji Oj Natalia - zobaczysz ile tych rajstopek zejdzie! Twój kolega małżonek będzie sie głowił skąd córeczki mają tyle nóg Ale na pociesznie: chłopaki jak dziurawią to od razu z fantazją buty, spodnie i kurtkę - większy rozmach mają czy cóś.... Na marginecie tego mu nie mów - jak będzie synek sam się przekona Pozdrowienia E&Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 15.03.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Aaaaaa i chciałam bardzo przeprosić miłych piszących, że nie odpowiadam pojedyńczo jednak czas spania i legawanienia się minął bezpowrotnie . Natomiast w nowym trybie działania trudno mi znaleźć stosownie dużą lukę w czasie. Więc tak teraz rozkoszuję się miłymi słowami, myśląc na pocieszenie że w wolnej chwili porządnie siądę i poodpisuję. Na razie lecę złapać chwilę drzemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Zosia śliczniutka Ja też proszę o więcej zdjęc Co do rajtuzek to się zgadzam mam dwie córy i wiem jak jest Kochane są te nasze pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 19.03.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dobrze,ze ori_noko ma takie duze pomieszczenie gospodarcze,zeby te rajstopy suszyć Pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.03.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ori_noko Wieeelkie gratulacje i ucałowania! Córeczka prześliczna! Jednak dziewczynka to dziewczynka Co do pulasków to znam to uczucie Na naszego grzdyla mówimy "Pudzian". Chyba sie niepoobraża w przyszłości Buziaki wielkie dla Was obu! I stosowny bukiecik http://www.twojekwiaty.pl/photo/725.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.03.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Dołaczam sie do zachwytów nad Zosienką Sliczniutka jest I dla niej misiaczek http://sklep-zabawki.pl/sklep/images/Img_2168.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.03.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Kwiatki , miś przekazane Ćwiczymy wstawanie co 2 do 3 godzin na okrągło. Fajnie że nie częściej, bo już przy tej częstotliwości nóżki się uginają. Matka natura ponoć wie co robi, ale czemu nie wymyśliła noworodków które przesypiają nocki? To by wcale nie było złe rozwiazanie tak sądzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Super dziewczynka Ewa, pięęekna Zawsze się też zastanawiam skąd tyle siły, żeby do takiego brzdaca wstawać co 2-3 godz., prawda? Teraz jakby mnie glizdeczka tak często budziła, to bym chyba..zeszła Ale to taki fitness pociążowy Trzymajcie się Pozdrowiena serdeczne od nas wszystkich Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 22.03.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Aguś - to na zasadzie instynktu- nie chcesz ale idziesz i sama się dziwisz czemu jesteś na nogach o tak dziwnej godzinie. Atawizm jakiś czy cóś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts