Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do D07 dziennika Ori_noko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 689
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Orinoko

serdeczne gratulacje (choć nieco spóźnione :oops: , ale mlodej mamie chyba wybaczysz?) z okazji urodzenia Zosieńki.

Czy o zdjęcie mogę prosić?

A przy okazji pragnę pogratulować talentu do opowiadania historyjek, prawie widziałam KTG i tego zakłopotanego brodatego doktorka :lol: :lol: :lol: :lol:

Ojej, jak słodziuuuuuuuuuteńka!!!!Najsłodsze buziaki dla tych pulasków :D

ALe podobna do WAS, po prostu nieodrodna córa!!!(no i ori_noko, musisz już pieniądze składać na te tysiące rajstop, które zostaną podarte :wink: )

Po prostu mój mąż do dzisiaj to opowiada za Tobą jako kontragrument przeciwko przychówkowi płci żenskiej :wink:

Zosieńka składa serdeczne podziękowania i ma nadzieję, iż rodzina zrobi jeszcze jakieś zdjecia które będą nadawać się do publikacji ;)

Oj Natalia - zobaczysz ile tych rajstopek zejdzie! Twój kolega małżonek będzie sie głowił skąd córeczki mają tyle nóg :lol: Ale na pociesznie: chłopaki jak dziurawią to od razu z fantazją buty, spodnie i kurtkę - :o :o większy rozmach mają czy cóś.... Na marginecie tego mu nie mów - jak będzie synek sam się przekona 8)

Pozdrowienia E&Z

Aaaaaa i chciałam bardzo przeprosić miłych piszących, że nie odpowiadam pojedyńczo jednak czas spania i legawanienia się minął bezpowrotnie . Natomiast w nowym trybie działania trudno mi znaleźć stosownie dużą lukę w czasie.

Więc tak teraz rozkoszuję się miłymi słowami, myśląc na pocieszenie że w wolnej chwili porządnie siądę i poodpisuję. Na razie lecę złapać chwilę drzemki :D

Ori_noko

Wieeelkie gratulacje i ucałowania!

Córeczka prześliczna! Jednak dziewczynka to dziewczynka :wink:

Co do pulasków to znam to uczucie :wink:

Na naszego grzdyla mówimy "Pudzian". Chyba sie niepoobraża w przyszłości :wink:

Buziaki wielkie dla Was obu!

I stosowny bukiecik :wink:

http://www.twojekwiaty.pl/photo/725.jpg

Kwiatki , miś przekazane :)

Ćwiczymy wstawanie co 2 do 3 godzin na okrągło. Fajnie że nie częściej, bo już przy tej częstotliwości nóżki się uginają. Matka natura ponoć wie co robi, ale czemu nie wymyśliła noworodków które przesypiają nocki? To by wcale nie było złe rozwiazanie :wink: tak sądzę ...

Super dziewczynka Ewa, pięęekna :D

Zawsze się też zastanawiam skąd tyle siły, żeby do takiego brzdaca wstawać co 2-3 godz., prawda? Teraz jakby mnie glizdeczka tak często budziła, to bym chyba..zeszła :D Ale to taki fitness pociążowy :D

Trzymajcie się

Pozdrowiena serdeczne od nas wszystkich

Aga