andrzejka 22.03.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Aguś - to na zasadzie instynktu- nie chcesz ale idziesz i sama się dziwisz czemu jesteś na nogach o tak dziwnej godzinie. Atawizm jakiś czy cóś... Chyba tylko instynkt macierzyński Ciepło was pozdrawiam Trzymajcie się wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Moje nworodki były od jakiegoś innego stwórcy na moje szczęscie Ale co tam dasz radę, ja to zawsze się śmieje że przy cudzych w nocy więcej się napracowałam niż przy swoich Jakaś równośc w przyrodzie musi być Zyczę Wam dużo zdrówka i jak najmniej wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.03.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja w sumie nie narzekam, Pawcio z nami w łóżku, przebudzamy się co trzy godzinki, jemy, tata przewija i dalej śpimy. Jakoś tak nam to ulgowo wychodzi Buziaki dla Zosieńki! I dużo zdrówka dla Was obu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 27.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Niesamowite jest to, że już z pamięci wyrzuciłam Kartę, na którą przy odrobinie szczęścia można było coś kupić. Przypomniałam sobie: tetrowe pieluchy i jakieś kaftaniczki. Strasznie się cieszyłam, jak dostałam pampersy z "darów". Były zostawiane na specjalne okazje. Ale to były szczęśliwe lata... Mam jakiś sentyment. No to spotkało Cię szczęście zaliczyć dwie epoki. Co tam - dwie ery noworodkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ori czekam na fotki ogrodowe, mam nadzieję że i Zosia się gdzieś pojawi Widzę że praca ogordowa wre a maluch korzysta ze śweirzego powietrza Co do piaskownicy to jakaś kupka piasku do zabawy powinna być, moja młodsza do dzisiaj uwielbia zabawy w piasku i cieszy się z dużej piaskownicy ( pozostałośći piasku po budowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 12.04.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Hm chciałam położyć Zosiaka wśród kwiatków i zrobić zdjęcie, ale tych ostatnich nadal brak, choć zaczątki kiełków są Postaram się na dniach wkleić fotki bo na razie szalejemy w ogródku sadząc żywopłot i krzaczki spożywcze - równocześnie.taszcząc za soba taczkę i wózek. Toteż po południu żadna juz kończyna nie działa. Na dniach ma przyjść pan do pomocy - światełko w tunelu... Co do piaseczku - masz rację Staszyzna plemienna ma wyznaczyć miejsce- oby jeszcze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Ori czekam na fotki, widzę że Zoska będzie dorastać w zielonym otoczeniu i będzie się bawić w czystej piaskownicy Mam nadzieję że siostrunia nie zaszła za bardzo starszyźnie za skórę i wyznaczą jej miejsce wbliskim sąsiedztwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 WESOŁYCH ŚWIĄT http://zyczenia-wielkanocne.ms2006.info/e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.04.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://www.bestfirma.pl/katastrofa/wesole.jpg Dla Ciebie i Twoich bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Niechaj wielkanocne życzenie pełne nadziei i miłościPrzyniesie sercu zadowolenie dzisiaj i w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.04.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 witaj ori czy ja Ci to juz mówiłam? jak ja lubię Twój dziennik!!!!!! zyczę powodzenia z panem Helpem i przesyłam całuski dla Zosienki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ivonesca - może mówiłaś, ale jakże przyjemnie usłyszeć ponownie Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.04.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ivonesca - może mówiłaś, ale jakże przyjemnie usłyszeć ponownie Dziękuję mówiłam i pewnie będę powtarzać jeszcze nie jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 To ja się powtarzać nie będę ( ) ale za to zaytam: Ori czy już wiesz dlaczego ta opaska ma mieć 60 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.04.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Acha - jeszcze jedno, Ewa czy mogłabyś do albumu wkleić także zdjęcie domu (front) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 27.04.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Aga 60cm opaski wynika chyba z tego ze wprawdzie wystarczy mniejsza, ale po 60 cm przestrzeni da się juz przejśc wokół domu - co wielokrotnie sie rpzydaje, zwłaszcza zimą. Od wczoraj walczę z albumem próbując wkleić aktualny front domu , moze dzis wygram E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Będę czekała cierpliwie na zdjęcia, ino daj znać jak wkleisz Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 27.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wygrałam fotki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts