Aga J.G 12.07.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Jeszcze nie widziałam dzieciaka który lubi Vojtę ale metoda jest bardzo skuteczna. Widzę oczyma wyobraźni że trawnik będzie super, czekam na fotki Życzę duzo zdrówka dla rodzinki a Zosi i mamie samych przyjemnych ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.07.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 W wkestii tego trawnika. Może by tak nastrugać kołków i by go skołować? Takie większe szpikle. Klonów nie będzie to się nie nadzieją, a przed ich przyjazdem wszystkie kołki powyciągać. Do tego czasu trawka powinna załapać. Ale o so chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Na traw3nikach to ja się nie znam Ale o ogrodzie piszesz tak pieknie że tylko tam usiąść i marzyć Brawo dla Zosi i mamy za postępy i wytrwałośc Dużo dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 20.07.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Natka - miło Cię /was widzieć. Gratulacje może teraz będzie ta wersja bez rajstopek Zgadłaś!!!!Bedzie "ekonomiczniejsza" wersja dzieciaka. Zobaczyłam dzisiaj klejnoty rodowe na usg Pozdrowienia dla WAS, buziaczki dla dzielnej Zosieńki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 20.07.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Kolejne gratulacje - wiesz mam obok jeszcze świeżutką Zosieńkę,a już Ci lekko zazdroszczę ale to chyba odruch właściwy płci. Miłego wybierania imienia, budowania domu, szykowania śpioszków, łóżeczka i wprowadzania dzewczynek w rolę starszych sióstr... Sedecznie pozdrawiam E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Ori skąd ja znam ten cudny odpoczynek Doszłam do wniosku że jak człowiek ma dom to jakoś doba się skraca a praca sama wchodzi do rąk Cieszę się że trawka daje sobie radę Dużo zdrówka dla Zosi i reszty rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 ale Ci wyszło z tym sprzątaniem a w ogródku też bym coś juz konkretnego zrobiła ...ale sucho okropelnie pozdrawiam Zosieńkę i resztę Klonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 31.07.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A u nas wczoraj padało ... przez chwilędł€ższą. Boję się patrzeć na licznik wody. Woda i moc tkwiąca w trawie - na to jeszcze liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Znam ten ból posprzątanego terenu u mnie jeszcze dochodzi pies który amietnie zapluwa moje okna szczególnie tarasowe Widzę że szalejesz w ogrodzie gratuluje zaparcia. Dużo zdrówka dla Zosi i pozostałej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 no chyba trudno będzie z tym tłumaczeniem Zosi, które to chwasty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 03.08.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 No własnie tłumaczę i tłumaczę a Zosiek nic, tylko patrzy tymi błękitnymi guziczkami, śmieje się i wyrywa WYŁĄCZNIE trawę. Pewnie chwasty są niemiłe w dotyku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 No własnie tłumaczę i tłumaczę a Zosiek nic, tylko patrzy tymi błękitnymi guziczkami, śmieje się i wyrywa WYŁĄCZNIE trawę. Pewnie chwasty są niemiłe w dotyku.... a widzisz jednak poznała się na chwastach i co tam będzie takie byle co rwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Zosiak goni Pawła wagowo, bardzo się cieszę, już jej niewiele brakuje Paweł niestety taki kochany nie jest. Położony na kołdrze na trawie robi chyc na brzuszek i co się nie nakrzyczy, że go ta głupia klatka piersiowa denerwuje, bo iść do przodu nie chce, a nóżki już by pobiegły Dupcia do góry a z gardełka piski i wrzeski wściekłości Nawet nie marzę o tym, żeby on chciał na spokojnie chwasty wyrywać No ale to facet, oni sa inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 03.08.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Oj prawda chłopaki inne są synek do 3 roku życia nie dawał się namówić na zrywanie czerwonych truskawek Starannie je rozgniatał nóżką i konsekwentnie do koszyczka pakował zielone Zosiaczek inno protestuje jak za mocno przyładuje dziobem co przy systemie kulania się jest częstym przypadkiem. Na dworze jest tak zafascynowana zielonym światem, że tylko właśnie łapki chodzą. W domu przemieszcza się i jest ogormnie oburzona zmianą miekkości podłoża z kołderki na zimny gres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 dobrze że tylko wyrywa a że się zna na rzeczy to nie bedzie chwastami brudzić rączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Fajnie że są nowe wieści.Ori_noko, czy Tobie się ten wyrywacz Fiskarsa sprawdza? Ja sobie taki zażyczyłam od Abromba na dzień kobiet i teraz stoi w kącie - bo z wielkimi chwastami sobie nie radzi, a mlecze jakoś wygodniej mi wyrzynać nożem... Ponadto jeśli ziemia jest mokra jak teraz, to przy przydeptywaniu tej wystającej części u mnie zostają małe dołki...Wielkie brawa dla Zosi. Myślę, że paradoksalnie ma szansę być sprawniejsza ruchowo niż wielu rówieśników - takie są moje obserwacje z czasu, gdy rehabilitowaliśmy Krzyśka i z innymi mamami rehabilitującymi porównywałyśmy nasze pociechy z pociechami zdrowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Jak dom dobrze wpływa na naszych mężusiów Dużo zdrówka dla Zosi A i jeszcze chciałbym zobaczyć te piękne kwiatki. Powodzenia w wyrywaniu chwastów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 No dziurki robi- ale u nas to 2000 m do odchwaszczenia jest i jakoś tak po kilku metrach odczuwam niechęć do schylania się... Natomiast najlepiej sprawdza się gardeny taki niebieskie "dłuto" do chwastów no tym to wszystko idzie wyciągnąć z trawnika - ino z twarzą przy ziemi. A na duze to rękawiczki i krzepkie pociągnięcie z podważeniem z boku czasami... Zosinek ładnie dogania swoje rodzeństwo - każde chodziło samodzielnie przed 10 miesiącem życia. Taki gatunek to jest za to gadulali zdaniami późno bo po 2 roku życia. Myślałam że teraz będzie trochę odsapnięcia, ale widocznie gen wiercipięctwa jest tym dominującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Hm to może ja je sfotografuję ?Te kwiatki - znaczy się. Będę mieć dwa dni wolnego to skoczę do ogrodu nie tylko z motyką ale i aparatem- słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 To czekam na te kwiataki a jak się zdjęcia usmiechnietej Zosieńki gdzieś trafi to też chetnie popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts