Aga J.G 19.04.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Ori_noko nie ma za co to mój mąż taki geniusz ornitologiczny Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.04.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Serdeczne ukłony dla męża też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.04.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Ori_noko, o co chodzi z ta bramą garażową..?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 20.04.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 My mamy garaż osobno i brama jest przodem do drogi, a wtedy jej kompletnie nie byłoby widać ze strony domu. Przełozenie bramy na druga ścianę daje zjazd do garażu z boku, i pełną widoczność manewrów przy tym budynku z okien kuchennych itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.04.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 najbardziej z dzisiejszego odcinka podoba mi się nazwa botaniczna tych ziarenek pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 no nieżle, idziesz jak burza i do tego mimochodem ogród zakładasz. super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.04.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 super się czyta i to zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 28.04.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Dzięki za wsparcie, najlepsze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.05.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Ori Wiem co znaczy chcieć szczekać na rowerzystów i przechodniów. Byłam sama z pieskiem na działeczce chyba trzeciego maja i dokładnie tak jak ty nie wiedziałam co ze sobą zrobić i tak sobie pomyślałam, że mój piesek to ma przynajmniej jakąś rozrywkę bo pogoni takich Swoją drogą staje się burkowaty bo wcześniej tego nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.05.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Kurka, Ori_noko, wielka jesteś Teraz to będzie pięknie, mury będą rosły - to chyba najfajniejszy etap. Fantastycznie się czyta Twój dziennik. Pisz nam dalej Pozdrowienia serdecznie A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 05.05.2004 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 oj, jak lubię czytać Twój dzienik :-) ...a co do tych godzin, to rzeczywiście jakos wszystkie ekipy po kolei dziwnie nie lubią przyjeżdżać wtedy jak się umówią ...nam się chyba tylko raz zdarzyło że przyjeżdżamy na budowę a tu kafelkarz czeka przed drzwiami od pół godziny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.05.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Chory mężczyzna zawsze wzbudza wielka litość. Zarówno wśród reprezentantó własnej płci- solidarność sama nie wiem czego , jaki przedstawicielek płci przeciwnej (jak ja bym się nim zaopiekowała... ). Może to zjawisko jakoś pożytecznie można wykorzystać? Wytrwałości w wydawaniu pieniędzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 10.05.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Och staram się Zajrzałm na twój domek Aniu. Piękny. Pewnie teraz to już jest więcej....ech będę gonić.... Zjawisko choroby kolegi małżonka można wykorzystać jako kolejną okazję do ćwiczenie cnoty cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.05.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 no, dobrze że wydatki się znalazły grunt to porządek w papierach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 dobrze że pieniądze się znalazły bo porządek musi być a jak tak człowiek zgubi jedną sumkę to potem ma niechęć do liczenia i coraz większa dziura się robi a przy budowie to niewskazane porządek musi być.i niech mury pną się do góry.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.05.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Ja tez bardzo lubie czytac Twój dziennik, i ogrodowe perypetie.Piszesz że masz juz tyle roslin, a ich wcale nie widać.Pewnie , są małe, nic dziwnego.Ale ogród masz nie taki malutki, moze pomysl o tym zeby sadzić rosliny w gromadach- tzn. jak kosodrzewinę to np. 3-5 sztuk.A szczególnie byliny i drobne krzewinki.Zobaczysz, efekt bedzie szybszy i mocniejszy- bedą mocne plamy i unikniesz wrazenia haosu, który łatwo się może dostać przy znacznej mnogosci gatunków.Nawet wieksze rosliny- np swierki tez moznaby sadzic po 2, 3 a nawet wiecej.Wiem że sama chcesz tworzyć swój ogród a tu Ci sie wcina jakiś zawodowiec ( jestem architektem krajobrazu), ale może Ci sie przyda taka rada.Powodzenia.A sobie zycze takiego poweru jak Ty masz ( u nas tez bedzie 3 dzieciarów- juz w poniedziałek!)Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 12.05.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 DZIĘKI ! Sadzę je grupami, ale wtedy też grupowo znikają.... Teraz sie wzięłam na sposób sadzę grupy zróznicowane. Teraz jak się ujawniłaś to w wolnej chwili wysmażę do ciebie maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 12.05.2004 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 PS. Trójka Miśków to jest to !!!! Teraz wszystkie urządzenia domowe nabierają sensu, można legalnie nabyć zmywarkę będzie dosć ludzi by zapakować całą...no w każdym razie za jakiś czas....Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 13.05.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Dzięki- jeśli bedziesz chciała żebym coś doradziła, to chętnie.A kciuki trzymaj- w poniedziałek szczególnie bo rano bedzie cięcie- mimo że juz 2 razy to przeszłam to i tak sie denerwuję- dopada mnie histeria pt. coś się ze mna stanie , a za chwilę- napewno urodzi sie niezdrowe.I tak w kółko.Robie sobie tylko krótkie chwile przerwy na marzenia o własnym domu.PozdrowieniaMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts