ori_noko 06.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Qrczę chyba to w końcu przeczytam... - w wolnych chwilach pasę sie na innych dziennikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Qrczę chyba to w końcu przeczytam... - w wolnych chwilach pasę sie na innych dziennikach. przeczytaj .....nie wiem jak sie pisało ,ale czyta się ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 07.10.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Tylko,Ori,pamiętaj,jak już zrobisz światową karierę,jak np. ta Rowling od Harrego Pottera i bedziesz przebrzydle bogata, nie zapomnij o forumowych koleżankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 07.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Oj Natka jak by mozna o Forum zapomnieć?! Hę? Natomiast co dosłąwy i chwały - umiem tylko to co widać z lekka opisać , a światowe pisanie to z głowy pochodzi. W każdym razie powysyłałam i czekam na odpowiedzi np "Przykro nam - pani propozycja nie mieści się w profilu naszego wydawnictwa..." Ale zapukałam do Muratora może kilka dzienników by chcieli wydać i złączyć do czasopisma? I tak co z głowy to z myśli - czas pomyśleć o nauce jazdy na nartach No pożartowaliśmy, pośmialiśmy się i czas do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 trzymam kciuki za pozytywne odpowiedzi z wydwnictw ....no i za naukę jazdy na nartach również pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ja też trzymam kciuki za pomyslne odpowiedzi z wydawnictw I staję w kolejce po autograf A na narty zapraszam w nasze okolice Dużo zdrówka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 12.10.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Oj uwielbiam te Twoje zapiski. Pisz częściej. Albo najlepiej napisz książkę o codziennym życiu. Tak wspaniale się to czyta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.10.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 zdjęcia pooglądałam, ale Zosia juz duża zobaczyłam tam też wśród zdjęć super helikopter - to Twoja praca?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 12.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Helikopter jest mój w 50% - druga część to wynik współpracy koleżńskiej i piwa redds... Świetnie się bawiłyśmy malując to A Zosiaczek ma udokumentowany kolejny etap- myślę że majac 9 miesiecy będzie chodziła. Teraz przesuwa sie wzdłuż mebli.... Trzymajcie się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.10.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ori Paweł też plaska I to od dawna Przedwczoraj pierwszy raz sam usiadł i spodobało mu się Teraz siedzi gdzie popadnie, patrzy mi w oczy i się szczerzy marszcząc nocha Próbował też sie podciągnąć z siadu przy kominku - chwytając się płyty, ale pacnęło się chłopinie na siedzisko w pieluszce Tylko brutal niemiłosiernie ciągnie za włosy A dziś (dzień dziecka mu się trafił i wzięłam go do łóżka przed 6) obudził swojego tatusia wsadzajac mu paluszki do nosa i szukając tam czegoś Właśnie mi się zdjęcia otworzyły - ale Zosia jest duża i śliczna!!!!!!! I jakie ma żabociki!!!! Wielki buziak dla malutkiej! A całej reszcie powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 13.10.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Nie powiem nic nowego, sama przecież wiesz że Zosiek jest suuuuper kobitką i jaki pychol uśmiechnięty aż się serce raduje patrząc na takie szczęśliwe dziecię i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.10.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Helikopter jest mój w 50% - druga część to wynik współpracy koleżńskiej i piwa redds... Świetnie się bawiłyśmy malując to gratulki! piękny jest ! pewnie udział tego piwa tak pozytywnie wpłynąl na efekt końcowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jaka wesolutka dziewczynka Ciekawe czego szuka w kominku Ori a Ty się nei boisz że ona wyskoczy z tego łóżeczka ??? Dużo zdrówka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 13.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 A pewnie że sie boję. W ten weekend chłopaki zrobią wreszcie przeróbkę łóżeczka ma maksymalnie już opuszczone. Producent nie przewidział Szalonego Zosiaczka Malutka uwielbia siedzieć przy kominku - przez nią mozemy napalić dopiero po 22.00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Producenci chyba nie mają wyobraźni Teraz sobie przypomniałam że u mojej koleżnaki też był podobny problem A ja jak widzę dzieciaki które mają szczebelki pod paszkami to odrazu czarno to widzę Może dlatego że moje dziewczyny miały szaleńce pomysły Widać że dziewczyna zna się na rzeczy i wie co w domu jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Paweł ma już łóżeczko opuszczone maksymalnie. Ale on jeszcze nie wstaje, tylko wspina się na kolanka podpierając łapkami. Gorzej ma mamunia z kładzeniem bąka do łóżka i tatuś z cmokaniem w czółko na dobranoc, bo się trzeba mocno pochylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 I uważać żeby nie wpaść do łóżeczka syneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 18.10.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Pozdrowienia ponowne dla sąsiadki - odkryłam gdzie te zdjęcia i chyba namierzyłam okolicę. Niepotrzebnie oglądałam się w stronę drugą "bez torów" Pisz koniecznie, Pobiedziska cuś mają - talenty pisarskie tu rozkwitają Jedna pisarka już tu mieszka, czas na drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 18.10.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Tu mieszka jeszcze sporo innych talentów np piosenkarka, drygent, killku artystów plastyków... jest w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 19.10.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dobra okolica znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts