Aga J.G 19.10.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Artystyczny urodzaj Twoja Zosia bardzo mi przypomnia moją młodszą córę Oj jak było miło Dużo zdrówka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a to Ci Zosinek rozrabiaczek ciekawe po kim to odziedziczyła? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dzięki Ci ori za ten cudowny, ostatni post Niechże Cie uściskam, towarzyszko niedoli Jakie to pokrzepiające - wiedzieć, że nie tylko ja mam w życiu przechlapane Pafcio chyba przeczytał ten sam scenariusz co Zosiaczek, opuścił jedynie ten fragment o samodzielnym staniu na nóżkach (choć już 2 razy próbował ), zadawala się klęczeniem na kolankach Sypia w dzień równie długo - szkoda życia na pierdoły! Ale je tak jak córcia Twojej koleżanki Buziaki dla Was obu - nie daj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 20.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Aniu - najlepsze przed nami ... byle dotrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Aniu - najlepsze przed nami ... byle dotrwać Ufam Twojemu doświadczeniu Choć już musze sprostować to co napisałam wcześniej. Dziś mój synalek doczłapał się do kanapy i jak gdyby nigdy nic sobie przy niej stanął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.10.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Aniu! ucałowanka dla dzielnego stacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Brawo dla naszych maluchów Ale chyba byłabym nie szczera jak bym napisał że Wam zazdroszczę Duzo zdrówka dla dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabama73 21.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Orinoko fajny ten twój dziennik, podziwiam twój polot pisarski i płynący optymizm (mi go niestety brakuje). Ale nigdzie nie mogę doszukać się twoich zdjęć, i domku i Zosi i przede wszystkim ogrodu. Gdzie je można znaleść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Już nie raz pisałam że Polska to dziwny kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ori - czyżby emigracja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.11.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Orinoko fajny ten twój dziennik, podziwiam twój polot pisarski i płynący optymizm (mi go niestety brakuje). Ale nigdzie nie mogę doszukać się twoich zdjęć, i domku i Zosi i przede wszystkim ogrodu. Gdzie je można znaleść? kliknij na domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ori - czyżby emigracja?? Nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 24.11.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No co wy - dziewczyny!! To by było banalne - emigrować.Choć pomysł godny rozważenia. Na razie jedziemy pokazać dzieciom (z okazji lada moment okrągłej rocznicy ślubu )gdzie się rodzice poznali. Było to w Dehli Pierwotnie mieliśmy zrobić dużą imprezę , ale może jak nam stuknie 50-lecie to pomyślimy...albo z drugiej strony jest tyle miejsc gdzie się mogliśmy poznać .Warto by je zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.11.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 poznaliście się w Delhi fajnie....i daleko a romantycznie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 24.11.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Romantycznie? Raczej nie : gorąco, duszno, z nieba potoki wody - środek monsunu... A daleko bo jakbym mogła poznać chłopaka ze swojego miasta, siedząc miejscu ? To byłoby za proste I niech tosłuży za ostrzeżenie - podóże nie tylko kształcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 24.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Alabama to bardzo trudne nie być optymistą. Wymaga hartu ducha i silnych nerwów. Nie mam do tego głowy ani sił. Codziennie widac tyle uroczych scenek, zachowań, pomysłów ludzi - tylko patrzeć i się delektować ... Jestem pewna ze dołączysz do nieuleczalnych optymistów - pierwszy krok zrobiony jesteś na tym forum ! A budować się daje jedynie w lekkim optymistycznym amoku . Trzymaj się ciepło E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.11.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ori Tylko pozazdrościć podróży Wspaniałej wyprawy zatem, ale do lata wrócicie? Bo wiesz, tak pod koniec lipca to ja oczekuję na maila od Ciebie A jeśli skorzystacie w tym roku z kontaktu ode mnie, to też daj znać jak wyszło. Buziaki! A dla Zośka podwójne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 26.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 O rany, Ori, naprawdę jesteście niesamowici. Ale w tym Delhi to jakąś dobrą metę macie (typu znajomi albo hotel 5*) czy tak totalnie turystycznie jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 27.11.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nigdy nie spałam w hotelu 5* Znajomych brak. Jedziemy sami, bez biura ani innych podrażajacych elementów. Robimy ustępstwo na rzecz Zośka- nie będziemy jeździć autobusami,a z uwagi na starszaki wybraliśmy znane turystyczne trasy. Wiem rozsądni ludzie a) nadwyzki wpłacają na kredyt, b) nie jeżdżą do Azji, c) i nie ciągną z sobą dzieci... Ale tak sie cieszę na indyjską wyprawę - jakbym znowu dom planowała i budowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.11.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ori - trzymam kciuki za udaną wyprawę...zapowiada się świetnie ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts