Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do D07 dziennika Ori_noko

Recommended Posts

Wiem rozsądni ludzie a) nadwyzki wpłacają na kredyt, b) nie jeżdżą do Azji, c) i nie ciągną z sobą dzieci...

Ori, nie rób sobie jaj! Ja jestem rozsądnym człowiekiem. Ale dzieciaki chciałam odchować do jakichś 6 lat. Ale ostatnio w jakiejś dziecięcej gazecie (tzn o dzieciach) był atrykuł o globtroterce z maluchami a teraz Wy. Więc trzymam kciuki i czekam na praktyczne wskazówki po powrocie, może się odważę.

A swoją drogą - poznać faceta w Delhi... Każda by tak chciała :D

• Odpowiedzi 689
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

super taka podróż, trzymam kciuki za koordynację wyprawy i za sam pobyt :D

ps. Orinoko pamiętasz jeszcze jaki gres masz w salonie? on jest matowy czy polerowany? bo na zdjęciu z Zosią przy kominku widać połysk a w innym ujęciu mat. A tak wogóle to jak się sprawuje przy urwisach? mocno widać zabrudzenia?

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

TO TRZEBA PRZEŻYĆ !!! Zajrzałam z ciekawości do komentarzy czy jeszcze są, a tu serdeczność, życzenia, pytania. Jakbym do domu wróciła . Zatkało mnie i wzruszyło tak, aż trudno opisać. Oby każde z Was miało taką chwilę w życiu jaką mi właśnie podarowaliście.

D Z I Ę K U J Ę

PS. Gres jest z połyskiem, przy dzieciach sprawdza się bardzo dobrze. Co do utrzymania to nie wiem jak odpowiedzieć, ze względu na alergię i tak musze codziennie przelecieć się na miotle i cenie to że dobrze się czyści.

Szwendaliśmy się po obcych landach przez styczeń. Z Goa pisać nie za bardzo wychodziło bo ciągle coś robiliśmy i jak miałam chwilę wolną to spałam. :lol:

Zosiak chodzi w 30% a w 70% biegnie na czworakach i po powrocie spiera sie z nami o koniecznosć ubierania czegoś wiecej niz pieluszka....

A obojczyk to już zupełnie inna historia...

Ori - czytająć Twój kolejny odcinek doszłam do wniosku ,że większe przygody in minus to są niestety tu w naszym kraju ,że chyba te dalekie kraje nie są takie straszne , że dżungla to niestety jest w NFZ :(

Zyczę Wam ,a szczególnie Mężowi dużo zdrowia i pomyślnych wiatrów :D

ps...poprosze zdjęcie policjantki w sari :wink: