abromba 27.11.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Wiem rozsądni ludzie a) nadwyzki wpłacają na kredyt, b) nie jeżdżą do Azji, c) i nie ciągną z sobą dzieci... Ori, nie rób sobie jaj! Ja jestem rozsądnym człowiekiem. Ale dzieciaki chciałam odchować do jakichś 6 lat. Ale ostatnio w jakiejś dziecięcej gazecie (tzn o dzieciach) był atrykuł o globtroterce z maluchami a teraz Wy. Więc trzymam kciuki i czekam na praktyczne wskazówki po powrocie, może się odważę. A swoją drogą - poznać faceta w Delhi... Każda by tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.11.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 super taka podróż, trzymam kciuki za koordynację wyprawy i za sam pobyt ps. Orinoko pamiętasz jeszcze jaki gres masz w salonie? on jest matowy czy polerowany? bo na zdjęciu z Zosią przy kominku widać połysk a w innym ujęciu mat. A tak wogóle to jak się sprawuje przy urwisach? mocno widać zabrudzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Ori życzę udanej wyprawy I wracaj do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.12.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Śniegu, miłości i mnóstwa pyszności!I jeszcze tego - czegoś niezapomnianego!WESOŁYCH ŚWIĄT! http://www.ekartki.pl/cards_files/0/971_ft_dec04msl10_t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.12.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Zdrowych i rodzinnych świąt, a później oszałamiającego nowego roku życzę Tobie i bliskim http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/xmas4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.12.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Życzymy Wam zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt a w Nowym Roku wielu szczęśliwych dni i przede wszystkim dużo zdrówka.http://www.ozimek.pl/ecard/ecards/swieta8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Gdy pierwszą gwiazdkę ,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 15.02.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 TO TRZEBA PRZEŻYĆ !!! Zajrzałam z ciekawości do komentarzy czy jeszcze są, a tu serdeczność, życzenia, pytania. Jakbym do domu wróciła . Zatkało mnie i wzruszyło tak, aż trudno opisać. Oby każde z Was miało taką chwilę w życiu jaką mi właśnie podarowaliście. D Z I Ę K U J Ę PS. Gres jest z połyskiem, przy dzieciach sprawdza się bardzo dobrze. Co do utrzymania to nie wiem jak odpowiedzieć, ze względu na alergię i tak musze codziennie przelecieć się na miotle i cenie to że dobrze się czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.02.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ori - stęskniłam się za Twoim pisaniem a tym bardziej taki fajny odcinek aż się cieplej zrobiło jak przeczytałam o tych Indiach pozdrawiam serdecznie i życzę zdrowia dla "połamańca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Ori, to już wiadomo gdzie byłaś jak Cię nie było. Wpadaj częściej, bo bez Ciebie smutno tu jakoś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.02.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Ori! Nareszcie! Z tego Goa nie mogłąś napisać? Pisz, pisz, pisz. Jak tam Zocha się ma? Jak się zrastacie? Całujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.02.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ori -witam witam koleżankę dobrze ,że wróciliście cali i zdrowi - to najważniejsze to długo byliście w Indiach ? odcinek indyjski -super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 16.02.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Szwendaliśmy się po obcych landach przez styczeń. Z Goa pisać nie za bardzo wychodziło bo ciągle coś robiliśmy i jak miałam chwilę wolną to spałam. Zosiak chodzi w 30% a w 70% biegnie na czworakach i po powrocie spiera sie z nami o koniecznosć ubierania czegoś wiecej niz pieluszka.... A obojczyk to już zupełnie inna historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.02.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witaj Ori! Biedy Klon... Ten z Furią Tak go zestresować - nieładnie rodzice, nieładnie Ja poproszę zdjęcia! Dużo i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witaj Ewa Ależ Ty obrazowo piszesz! I ja przyłączam się do próśb Ani o zdjęcia. Jeśli zaś chodzi o młodego Klona z Furią, to... mus się nie dziwię Serdecznie pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 19.02.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 No toś nam zaserwowała niezły mix - od poezji Indii do horroru EnEfZetu... To ja poproszę o zdjęcia...te z Indii, nie o rentgenowskie A swoją drogą - podziwiam Twoją/Waszą wytrwałość. Pozdrowienia A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.02.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 ori - w lutym sadzonki ale fajnie co do szpitali i specjalistów $%*^%!@@#$%^&*()(*^^%^& trzymam kciuki za prawidłowe zrośnięcie kostek pozdrawiam i ucałuj Zosinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ori - czytająć Twój kolejny odcinek doszłam do wniosku ,że większe przygody in minus to są niestety tu w naszym kraju ,że chyba te dalekie kraje nie są takie straszne , że dżungla to niestety jest w NFZ Zyczę Wam ,a szczególnie Mężowi dużo zdrowia i pomyślnych wiatrów ps...poprosze zdjęcie policjantki w sari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts