Ivonesca 13.05.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 magnolia- to będziemy trzymać kciuki w poniedziałek....czy to jest fajnie wiedzieć z góry kiedy TA data nastąpi? Chyba tak....mniej nerwów pozdrawiam mama "dwójki" PS. Ori_noki - sorrki za wtręcik nie na temat budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.05.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 I ja zacisnę kciuki , choć cała ta "sprawa" to dla mnie jeszcze obszar nieznany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 13.05.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Dziewczyny spoko, w chwili kiedy na tapecie jest "rozwiaznie" to budowanie maleje. Ja naprawdę w poniedziałek od rana będę myśleć o pani Architekt Krajobrazu pracującej nad żywą formą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 13.05.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Bardzo dziekuję- ale mi jest miło! To rzeczywiscie smieszne że ide rodzić umówiona jak na wizyte u dentysty.Ale niepokój i tak zostaje.Cóż, trzeba to przejśc, a potem wrócic do radości z dzieci i marzeń o domach i ogrodach.Dziekuję WamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.05.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ori_noko czekam na zdjęcia . Magnolia trzymam kciuki za poniedziałek. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.05.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 zaiste tempo super i jak to, w życiu co jakiś czas niespodzianki z członkami rodziny w tle trzymam kciuki, niechaj mury się pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.05.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Magnolia - co z tobą? I najmniejszą częścią rodziny? Czekamy na datę, płeć, imię i wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 19.05.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Bylismy w poniedziałek, ale proferor mnie nie przyjął do szpitala- mieli bardzo dużo cesarek , a profesor zły humor i odesłał mnie z kwitkiem. mamy byc jutro skoro świt , gotowi do cięcia. Z jednej strony byłam wsciekła i nieźle sie strachu najadłam, a wszystko musze przechodzić jeszcze raz( tzn. to nerwowe oczekiwanie), a z drugiej to fajnie bo mogłam dziś z mężem odwiedzic notariusza i podpisać akt wstepny umowy kupna dzaiłki.Czyli jedną nogą stoimy juz na własnej ziemi! Za 3 tygodnie powinien byc akt ostateczny , płacenie i....będziemy mieć naszą własną ziemię!Ale najwazniejsze przezycie jutro! Czy znów możecie zacisnąć kciuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.05.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 magnolia - oczywiście że będziemy trzymać ...a ja myślałam że nie piszesz bo jesteś jeszcze z kruszynką w szpitalu...a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 19.05.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Oki Magnolia zaczynamy trzymać kciuki ponownie Jak wrócicie ze szpitala to dajcie znać. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Z kciukami to się chyba spóźniłam ale i tak trzymam Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.05.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Ori_noko- tak trzymaj. Takie czasy, że słabsza płeć musi być twarda jak skała. A swoją drogą budująca kobieta to ma dopiero życie! Same randki i randki! A dzienniczek masz ekstra! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.05.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Dziękuję ogomniaście za słowa wsparcia Aniu jak to zrobiłaś że otwiera ci się album na onecie? Też tam zrobiłam , skopiowałm skrót i wkleiłam do profilu. Ale jak się klika na ikonkę mojej strony to pojawia się miejsce do logowania:( Podpowiedz mi proszę co robię źle. Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.05.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 ori_noko - moge ja podpowiedzieć ...musisz wejść do albumu nie jako właściciel tylko jako zwykły "oglądacz" i dopiero ten link skopiować ...nie wiem czy jasno to napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.05.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 DZIAŁA DZIAŁA DZIAŁA DZIAŁA Ivonesca kolejny dobry uczynek od rana na koncie masz Szanowni Forumowicze dzięki wysiłkowi zbiorowemu kobiet, dziewcząt oraz koleżanek można zobaczyc ,że budowa istniej w realnym świecie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.05.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Spóźniłam się z podpowiedzią ale w końcu zobaczyłam dokumentację fotograficzną z Twojej budowy! Super! Czekamy na ciąg dalszy- i dziennika i albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.05.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Aniu - mam nadzieję, że się gniewasz że ja odpowiedziałam ...grunt że efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.05.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Ori_noko jak miło zobaczyć pana praktycznego wyłaniającego się z ziemii Pozdrawiam i czekam na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.05.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Ori_noko..kurka, idziesz jak burza Cudny jest pan praktyczny, nieprawdaż? Ech.... aż się nie mogę doczekać... Tak sobie pomyślałam, że możemy w klubie praktycznym zaplanować sobie wakacje... ustalamy datę wyjazdu i się przeflancowujemy do domków.... Odnajdziemy się szybciutko w tych ścianach a klimat człowiek zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.05.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ori - też mi się wydawało że mam lęk wysokości. I chyba nadal mam. Ale własny strop - to nie jest wysokość - to po prostu przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts