ori_noko 26.05.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 AgnesK moze pójdziemy ciut dalej i flancownie agentów 07 połaczymy w polskie wakacje to znaczy takie z malowniem domu włacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.05.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ori_noko..to jeśli aż tak szalejemy, to może....hm... dla osób ze szczególnym zacięciem ogrodniczym..jeszcze urządzanie ogrodu ....?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.05.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Ori idziesz jak przecinak wydaje się jakbyś zaczęła wczoraj a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis 26.05.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Dla chcącego.... Gdyby nie brak prądu nie zamówiłabyś drewna do kominka. Dobrze rozumuję? Odpowiedź brzmi-teściem. A swoją drogą zmusić człowieka do myślenia o tak zerowej porze (00:55) trzeba potrafić, a ty potrafisz . Świetna opowiastka- opiska (chyba przestałam myśleć- idę się zregenerować). Pozdrawiam, Alis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.05.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 No dokładnie... po przenalizowaniu wszystkich cyferek wychodzi ze 7 dla 1 to teść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.05.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 ori_noko - szczerze powiedziawszy nawet się nie zastanawiałam kim był 7 dla 1, ale usmiałam sie nieźle oj, jak lubie czytać Twój dziennik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 27.05.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Jesteście niesamowici !!!!!!!!!!!! Doszliście do prawidłowego rozwiazania. Ja sie zorientowałm w tych zawiłościach dopiero na miejscu Jeszcze raz gratulacje i serdeczne podziękownia za udział w zagadywance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 31.05.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Witam po przerwie.Przepraszam Ori-Noko że w Twoich komentarzach, ja tu tylko na chwilę.Jesteśmy już w domu- nasz 3 brzdąc ma na imię Mateusz, urodził się 21.maja , z waga 3150 i miara 53 cm. wydaje nam sie najdrobniejszym dzieckiem swiata, bo poprzednie dzieciny wazyły grubo ponad 3500g. Jesteśmy w domu, cali i zdrowi. Ja tez dochodze do formy i co dziwne, kazda kolejna cesarka goi sie na mnie znacznie szybciej.Urodzilismy, odsapniemy i bierzemy sie za realizacje marzeń- budowa!- mam nadzieje że pójdzie jakby była czwartą cesarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 31.05.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 magnolia - gratulacje !!! A w ramach prywaty - czy Twój mąż, angielskim zwyczajem, nie poczęstuje mnie z tej okazji cygarem? Nie palę ale co okazja to okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.05.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Magnolia Wielkie, wielkie, wielkie GRATULACJE! Życzenia wszelkiej pomyślności i mnóstwa zdrówka dla mamusi i syneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 01.06.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Magnolia & Mateusz Wszystkiego Najlepszego w Dniu Dziecka i każdego następnego cieszę się ogromnie,że juz jesteście w domu . To radość gościć Was , wreszcie wątek nabrał życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 01.06.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Bardzo Wam dziekuję- tym bardziej że hormony mną jeszcze chwieją i przy kazdej okazji wzruszam się potęznie.Teraz oczywiście też, tym bardziej że czytam takie miłe słowa.Pozdarwiam Was i zycze miłego dnia dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 no to, forum wzbogaciło się o kolejnego małego bobasa GRATULACJE DLA MAMY I DZIDZIUSIA http://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/fajerwerk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.06.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 magnolia - gratulacje !!!! fajnie że napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ori_noko Nie trać wiary i energii. Bank to tylko bank i nic więcej. Twardych wymagań się nie ominie ale to przynajmniej nie majster, który spie...li robotę a i tak weźmie za to grubą kasę. Cały czas trzymam kciuki! Dzieciątka w łóżku więc przynajmniej wiadomo, ze się nie rozpełzną w nieznanych kierunkach. To tez dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.06.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 zapytam z ciekawości. pod który oddział Enei podlegasz? ja podlegam i siedzę w szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Magnolia gratulki życze spełnienia marzeń budowlanych, oraz zdrowia i pociech z malucha Ori gratulki postępów budowlanych i trzymam kciuki oby wszystko szło pomyslnie. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 04.06.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Czupurku podlegam Enea Gniezno- nie przenoś się tam i nic nie załatwiaj. Będziesz zdrowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.06.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 nie przeniosę się i będę podlegać pod szczecin. czytałam u cię coś o wierzbach japońskich. powiedz coś bliżej. syn właśnie zasadził japońską ale wiśnię shirofugen i zamierza jeszcze inne z dużej japońskiej rodziny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 08.06.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Wierzba o biało-różowo-zielonych liściach. Najefektowniejsze kolorystycznie liście, znajdują się na młodych pędach. Poza pokrojem najefektowniejsze są kwiatostany tworzące malownicze bazie. Wierzba jest mało wymagająca, rośnie na prawie każdej glebie, ale potrzebuje jasnego, słonecznego stanowiska. - to ze strony o Hakuro. Dla mnie jest śliczna Deliktane barwy wręcz pastelowe i te różowe odrosty wiosenne- CUDO. tTrzeba ją ciąc bo inaczej tych różowości nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts