Aga J.G 21.09.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Ori pooglądałam i najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie Kiedy planujesz przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 21.09.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 kroyena - dziękuję - odrzwia wymierzone, umówione ino zaliczkę trzeba bedzie dać... dla odmiany szukam z rozwianym włosem podłogi w ludzkiej cenie. Wahamy sie miedzy własnoręcznym układaniem parkietu i olejowaniem tegoż dzieła, lub deska barlinecką - prosto ,łatwo ,przyjemnie, drogo i za kilka lat do wymiany. Ale daj namiary na wszelki przypadek umoway jeszcze nie mamy więc... Aga - Chcemy wprowadezić się w grudniu, ale decydować o dacie będzie UMiG - czekamy na kanalizację. Jeśłi podłaczą nas teraz to nw grudzień /styczeń jak nie to na wiosnę dopiero !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.09.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Ori nic tylko trzyamć kciuki żeby się udało z tą kanalizą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.09.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Ori_noko Proces budowlany niesie za sobą wiele niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.09.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Ja mam naszczęście bliżej na działkę Ori a tak serio odważna z Ciebie babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 22.09.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Wiesz Aga ja mam dobrą rękę do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.09.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Ori, nie bój się do siekiery też. Tylko musisz parę m3 drewna przerzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 23.09.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 obawiam się że masz rację, ułożyliśmy 5 m3 czekają jeszcze 3 meterki , dobrze ze wiekszosć przycieta do kominka bo mielibyśmy hm przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Jak masz jakąć umowę z ubezpieczalni na życie to przeczytaj dokładnie. Umnie coś o świadomym uczestnictwie w aktach przemocy wpisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.10.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Ori gartulki i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Ori, czy to było podchwitliwe pytanie? Wiem ha - 018 jest niezamieszkały, podczas gdy po 019 lata niewiasta w kusym, zielonym szlafroczk.. Zgadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.10.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Ori, jeszcze ino krótkie pytanie - jaki kominek kupujecie (firma, model, moc, cena). Doszłam do końca Twoich zdjęć..i..czyżby to Jotul, jaki i my chcemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 10.10.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2004 Jeśłi chodzi o rozwiazanie zagadki to na 018 przed wejsciem jest piach, a na 019 przed wejsicem jest piach na ślicznie ułożonej kostce brukowej Natomiast jeśli chodzi o kominek : to Jotul Harmony 80 - to ten mniejszy. Przed kwietniem płaciliśmy 4200zł (a i tak to była jakaś promocja ,że był 300zł tańszy niz zazwyczaj ) , moc hm nie pamiętam ale wystarczajaca zeby z rozprowadzeniem ciepła ogrzać 150 m2 pana Praktycznego - co mogę juz potwierdzić jest spokojnie wykonalne - kupiliśmy w Poznaniu w firmie Skan Forum. Obejrzelismy masę kominków, wkładów i ostał się ten na placu boju. Grzejemy od soboty rana , wsad ostatni zrobiliśmy o godz 00.00 i wróciliśmy do mieszkania. Dziś tzn w niedzielę zajrzeliśmy do domu o 11.00 rano dom był jeszcze ciepławy a do wkładu na żar wystarczyło wpakować kilka polan, zwiększyc cug i zapłonął aż miło. Minus tego modelu Jotula: polana trzeba porąbać na dosć nieduze kawałki bo sie nie mieszczą, ale nie jest źle Zresztą zaraz idę zerknać jak tam sie jotulo-suszarnia miewa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 11.10.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Poślizg w kosztorysie - skąd my to znamy ... Tak już chyba musi być. Pełny optymizm na początku (kto by bez niego zaczynał budowę? ), smętny realizm na końcu... Ale za to we własnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 11.10.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Wiedziałam od samego początku iż takie są dziejów koleje, jednak nie czuję sie jeszcze na to przygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.10.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Nie poddawaj się. A temu od palenia śmieciami w kominku zaproponuj wolność przez komin. I dołóż mu jeszcze czyszczenie zafajdanego komina. Zaoszczędzisz na kominiarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.10.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 ori - ale ekipy 20 juz blisko pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Ori oby do 20 wrrr jaka ekipa, podziekuj im ładnie i niech tego 20 uciekja tam skąd przyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ori_noko 18.10.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 A wiecie dziewczyny, że najzabawniejsza jest taka sprawa: dom wygipsowany jest pięknie. Jednak ilośc nerwów, uwag , ciągniecia się prac, przekonywania co jest wskazane a co nie jest ... Doznania podnoszące ciśnienie są tak intensywane, że wolę opóźnić wprowadzanie sie niz jeszcze raz ich oglądać. Dzięki za "warczące" wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Ori wiem o czym mówisz dobrze że nie masz terminu przeprowadzki na karku i możesz spokojnie ich odprawić Zawsze możemy powarczeć jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts