Edyta Ż 02.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ostatnio coraz częściej nie mogę obejrzec jakiegoś programu w TV ponieważ są emitowane właśnie jakieś sportowe wydarzenia.Kiedy kupuje gazete wiele stron to sport, który akurat mnie nie interesuje.Teraz kiedy zbliżają się mecze Euro to przeczuwam ,że częściej będą te sportowe "atrakcje" .Przecież jest tyle sportowych kanałów nie da się tam tego"serwowac?A sporcik w gazetach sportowych?Za państwowe (czyli też moje)pieniądze buduje się stadiony, które potem będą drogo nas wszystkich kosztowac.Przecież nie wszyscy są tak bardzo zafascynowani sportem!Co o tym sądzicie?Czy to Was nie drażni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 02.03.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Podpiszę sie pod tym co napisałaś. Euro mnie kompletnie nie interesuje. Nasze patałachy nie pokażą niczego czego nie widziałem (kompromitacja). Media już zaczynaja sprawiac wrqażenie że świat istnieje bo jest euro. "Dziennikarze" sikaja po nogach robiąc kolejne rewalecyjne reportaże. Ciekawe jest że do środy rano stadion narodowy to była najwieksza kompromitacja , jak w Portugali pochcwlili nasz stadion to nagle sie okazło ze ojcem sukcesu sa praktycznie wszyscy , główni bohaterowie to PIS , prezes, Jakubiak , nawet Marcinkiewicz. Z wielkiej fuszerki stadion w ciągu jednego popołudnia stał sie skarbem. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 04.03.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ja też się dopisuję,przyznam,że gdyby piłka nożna nie istniała niczego by mi nie brakowało.Na szczęście w maju czeka mnie przeprowadzka,urządzanie się w nowym domu,zagospodarowanie działki,będę miała co robić i nie będę oglądać telewizji,więc to całe EURO przejdzie mi bokiem.Co takiego jest w tej ,,piłce kopanej'',przecież to taka prosta,żeby nie powiedzieć prostacka gra,pozdr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 04.03.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Nie potrafię wymienić nawet jednego zawodnika z naszej reprezentacji narodowej i żyję Jak widać można żyć bez piłki Jedyne nazwisko które znam to Boniek, ale to przez przypadek. Chodziłem do tego samego ogólniaka co On, i rodzice kupili od niego nowego Poloneza. Dostał talon za jakiś wygrany mecz czy bramkę. Jaja były bo nie mógł go oficjalnie sprzedać i matka jeździła po Bydgoszczy 2-3 lata na łódzkich tablicach "LDC". Gdyby nie to to i tego nazwiska bym nie znał Po tych aferach z fryzjerem i Lato to dobrze, że się tym nigdy nie interesowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 05.03.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Jak widać można żyć bez piłki Pewnie, że można. Ja mecz z Portugalią oglądnąłem i był to pierwszy mecz naszej reprezentacji obejrzany przeze mnie od kilku lat. Sport to również zjawisko socjologiczne i trudno się dziwić, że gawiedź żyje euro. Mundial czy olimpiada wzbudzają podobne emocje. Wiele krajów organizujących zawody takiej rangi ekonomicznie zyskało, ale słyszałem też o rozbieraniu stadionów właśnie w Portugalii ze względu na olbrzymie koszty utrzymania. Póki co, to nasze areny chyba nie mają konkretnych planów na przyszłość. A co do medialnego szumu, to trudno się dziwić. Osób takich jak my, nie wpadających w amok na dźwięk wuwuzeli jest stosunkowo mało. Polecam kanał Kultura lub inne Discovery na okres euro 2012. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 05.03.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Polecam TVP HISTORIA , HISTORY,National Geographic. Nie stresuje i każdy przewidzi jak się odcinek skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.03.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ostatnio coraz częściej nie mogę obejrzec jakiegoś programu w TV ponieważ są emitowane właśnie jakieś sportowe wydarzenia. Jest dużo "jakiś" programów n.p. M jak miłość, Blondynka, Na Wspólnej, Barwy szczęścia, Ojciec Mateusz .... i wiele, wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.03.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Czy będzie bezpiecznie? http://fakty.interia.pl/polska/news/agenci-odchodza-przed-euro-2012,1768282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstru 13.03.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 oj tam, to nasz "sport narodowy" więc jednak interesuje większość a mniejszość jak to zwykle w demokracji musi to przecierpieć... A co do gazet - skoro dodaja dodatek sportowy to chyba jednak dlatego że ludzie go czytają a nie z poczucia misji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.03.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Dzięki Euro wszyscy się będą nad nami litować.... Czy taka reklama to przegięcie? http://fakty.interia.pl/swiat/news/polak-biedak-w-reklamie-nowy-spot-na-euro-2012,1776414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.04.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Przeliczyli sie. Wprawdzie stadiony zostaną, ale mnie by bardziej drogi interesowały.... http://fakty.interia.pl/polska/news/euroklapa-przeszacowano-zyski-z-organizacji-euro-2012,1780239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 W zasadzie same sceptyczne wypowiedzi wew wontku...Ja tez jestemna nie. Pytam się w takim razie, dlaczego qurwa moje pieniądze musząbyć przepieprzone w tak spektakularny sposób? I niech sobie kopią tą piłkę skoro lubią, ale żeby zaraz taką ruchawkę wywoływać ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 05.04.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Mnie jest to zupełnie egal Może dlatego, że nie przepadam za masowymi rozrywkami. Wiadomości nt euro po prostu omijam wzrokiem. Za to - również ze "sfery" piłkarskiej, dlatego poruszam w tym wątku - sprawa finansowania w Krakowie przez miasto budowy dwóch stadionów klubowych (oddanych następnie klubom w dzierżawę) wprawia mnie w stan bliski apopleksji. O ile jeszcze jedne z tych stadionów (ten tańszy) wygląda bardzo dobrze i ładnie wpisuje się w architekture miasta, o tyle drugi jest brzydki jak qpa. Kosztowały w sumie 700 mln zł. Teraz miasto oszczędza na oświetleniu ulic - pół godziny po zmroku w mieście ciemno jak w nosie - bo kasa miejska świeci pustkami. Żeby chociaż te stadiony służyły wszystkim mieszkańcom (koncerty etc.) to pół biedy - ale służą one wyłącznie klubom, meczom i idącym za tym miejskim burdom "kibiców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omalep 10.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Publiczne pieniądze wydane na publiczny cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Przeliczyli sie. Wprawdzie stadiony zostaną, ale mnie by bardziej drogi interesowały.... http://fakty.interia.pl/polska/news/euroklapa-przeszacowano-zyski-z-organizacji-euro-2012,1780239 Mistrzostwo. "Nasz Dziennik" strzela sobie lekko w stopę.Zapomniał chyba , kto w sumie to Euro 2012 nam załatwił. Jak nie kijem go , to pałką. Zawsze znajdzie się jakiś sposób, żeby wrogowi przypie...ć. Nie jestem fanem piłki kopanej ( zwłaszcza w polskim wydaniu) ale lamenty i narzekania na wydawanie publicznej kasy są tu delikatnie przesadzone. Kasa nie szła tylko z podatków a nawet jeśli...Co roku tracimy miliardy na większe pierdoły niż stadiony. Zmiany nazw ulic na prawidłowe nazwy bohaterów i męczenników, naprawa szkód wywołanych przez rozgoryczonych i rozgniewanych obywateli, odprawy urzędników państwowych, pomniki niesłusznie pomordowanych, rewaloryzację zasiłku głodowego posłów i senatorów. Co roku moglibyśmy sobie z tego postawić jeden stadion. A co? Kto bogatemu zabroni? Niech sobie stoi , zawsze można przerobić na bazar, po paru latach i tak się zwróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 08.05.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Krótkie podsumowanie stanu przygotowań do Euro 2012 w Polsce Jak podaje spółka PL.2012, wartość inwestycji, które miały być gotowe na Euro 2012, wynosi 94,1 mld zł. Już wiadomo, że nie powstaną projekty warte 13 mld zł, głównie realizowane przez państwo, dotyczące dróg i kolei. Żadna z dróg, którymi według rządowych planów z 2008 roku mieli jeździć kibice, nie powstanie w całości. – Inwestycje drogowe zostaną zrealizowane w 40 proc. Żadne z miast gospodarzy nie będzie mieć z sobą bezpośredniego, nowego połączenia zarówno drogowego, jak i kolejowego – mówi „Rz" poseł PSL Janusz Piechociński, wiceszef Sejmowej Komisji Infrastruktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość SS 08.05.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Zacznę od jedynej pozytywnej Stadion Narodowy w nocy, oświetlony wygląda ładnie a teraz będzie coraz gorzej: "Przede wszystkim kibiców nie przyjedzie tylu, ilu prognozuje ministerstwo. Normalnie w czerwcu do regionów organizujących mistrzostwa przyjeżdża z zagranicy około 200-215 tysięcy turystów. Zamiast nich przyjedzie 250 tysięcy kibiców" - cytat W promieniu około 2 km od SN jest na dzień dzisiejszy chyba 200 miejsc w hotelach Łóżko na jedną noc w namiocie wycenili chyba na 470 zł --- W odległości 777 m od środka boiska są ciekawe obiekty do zwiedzania np Targowa 14 Skansen - nie remontowany od 1944 roku trochę dalej tuż przy Targowej jest Okrzei 30 to są dwa przykłady z kilkuset otaczających stadion == Stadion Olimpijski w Berlinie większy znacznie od SN ma 105 kamer SN ma 350 kamer === Schody jest tych zejść chyba 17 mają tę cechę, że jak się jedna osoba przewróci to inne po niej przejdą Obym się mylił SJS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.05.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Trzeba dodać, że przedstawione obiekty warto zwiedzać po zmroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 12.05.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Wszyscy to Euro i Euro, gdzie nie pójdę fryzjer , mechanik , praca , kościół ja już nie wiem oszaleli czy co ? A mnie chyba coś strzeli jak będę musiał stać w 1,5h godzinnym korku bo do miasta zjadą tłumy kibiców. Również jestem na nie temu całemu show. Już raz spóźniłem się na spotkanie bo służby mundurowe urządziły sobie ćwiczenia na wypadek ataku terrorystycznego. Ja się pytam co zwykły człowiek ma z tego euro dobrego. bo jak czytam to są same minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.05.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wszyscy to Euro i Euro, gdzie nie pójdę fryzjer , mechanik , praca , kościół . no super że tak jest................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts