bobiczek 15.05.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 W zasadzie same sceptyczne wypowiedzi wew wontku...Ja tez jestem na nie.! a ja na tak i zaraz jutro same optymistyczne spróbuję Mi dzisiaj sie juz nie chce Ale jutro spróbuję - spektakularnie Mogę? Czy nie ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.06.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mamy cywilizowanych partnerów.... W imię sportu takie dziodostwo. http://www.wprost.pl/ar/326244/Euro-2012-swieto-kibicow-masakra-psow-Video/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tremors 05.07.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jak zwykle Polacy dali się oszukać na EURO. Typowe brednie medialne i picie piwska i darcie gęby. A teraz spłacać, spłacać pseudoinwestycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 10.07.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Jeśli chodzi o wydarzenia sportowe,to chyba każdego drażni,jeśli otwiera jakikolwiek kanał telewizyjny,a tam wszędzie tylko mowa o sporcie. Ale jeśli chodzi o Euro 2012,to wyjątkowa okazja i chyba nikt nie powinien sie denerwować,ani złościć,bo takiego wydarzenia w Polsce raczej już nie będzie.To akurat warto było sobie pooglądać,nawet jeśli nasi odpadli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts