xisio 03.03.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Widział ktoś zastosowany staron lub corian nad blatem w kuchni pod szafkami ? Co myślicie o takim rozwiązaniu ?Chcę zrobić blat z Staron-u białego z opiłkami metalu ( EY510 Metallic Yukon) i zastanawiam się czy nie dać go też nad blat na ścianę i połączyć wszytko bez spoin... ??Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 03.03.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Widział ktoś zastosowany staron lub corian nad blatem w kuchni pod szafkami ? Co myślicie o takim rozwiązaniu ? Chcę zrobić blat z Staron-u białego z opiłkami metalu ( EY510 Metallic Yukon) i zastanawiam się czy nie dać go też nad blat na ścianę i połączyć wszytko bez spoin... ?? Proszę o opinię. Witam, można ten materiał spokojnie zastosować nad blatem pomiędzy szafkami i myślę że efekt będzie ciekawy . Ale trzeba pamiętać o płycie grzewczej .... Jeżeli jest przewidziana płyta gazowa to kiepski pomysł ze względu na temperaturę. Materiał ten nie jest przystosowany do płomienia i może się odkształcić . Natomiast przy płycie indukcyjnej myślę że nie powinno być problemu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts