marpak1981 03.03.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 WitamMam pytanie zeby zrównać płytki z kuchniz podłogą w salonie musze deskę o gr 15mm podnieść o 12 mm co najlepiej dać pod nią?? Prosze o radę, w sklepie doradzali mi korek ale jest bardzo drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekparkiet 03.03.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Najprościej będzie położyć płytę OSB o grubości 12 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 04.03.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Można zjechać. W oczku poziomnicy nie będzie ale w użytkowaniu będzie równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 07.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Zależy na co miałbyś to podwyższenie kłaść. Ja też myślałam początkowo o płycie osb pod panele, ale nie do równania, tylk zeby nie zrywać starych desek, tylko na nich panele położyć, ale robotnicy doradzili, zeby położyć taką zieloną piankę. Wiec może płyta a na to pianka? Nie wiem, czy na płytę od razu można kłaść deskę albo panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts