amator33 04.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) mam dylemat co do koloru mebli w sypialni, chciałam z malma łozko 160x200, 2 szafki nocne, komode i szafe paxpodłoga to dab bielony, a drzwi wengekolor scian szary złamany bezemczy strzelić samobója i dać czarnobrazowe i scierac kurz non stopczy dab bejcowany na biało ale nie ma takiego koloru obudowy szafyczy białe ?ale to trzeci kolor drewna?jak dam białe i dąb bejcowany to drzwi nie będą pasować do niczego. Edytowane 4 Marca 2012 przez amator33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
The_Cat 04.03.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Hej, ja wybrałam ten sam zestaw dla siebie i właściwie nie wyobrażam sobie innego koloru niż "czarnobrązowy", tamten jaśniejszy brąz nie wygląda za fajnie wg mnie...i też będę miała beżowo-szare ściany (hm - co za zbieg okoliczności;) ). Przy białych meblach właśnie jest potem trudno z drzwiami, bo pasują pewnie ciemne do przedpokoju a do mebli w pokoju już w ogóle. W obecnym wynajmowanym mieszkaniu mam zupełnie czarne meble i nie ma jakiejś masakry z kurzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 05.03.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) a ja mam własnie wenge w salonie i kurzą sie bardzo...mam taką wizualizację ale paska koloru nie planujeo i taką Edytowane 5 Marca 2012 przez amator33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 05.03.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 kasetony takiego nie planuje, lamki inneszafa z białym lakierowanym frontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 28.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Niestety jakich mebli by się nie wybrało, to kurzu i tak się nie pozbędziesz, także również uważam, że najlepszy będzie ten czarno - beżowy. Będzie on najlepiej pasował, a kurz jest na nich tylko trochę mocniej widoczny niż na innych meblach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasterMeble 29.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ciemny braz idealnie by sie tam wkomponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 31.05.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja jestem za tymi ciemnymi, lepiej czesciej wycierac kurze niz miec szal kolorów w sypialni. Tu musi byc harmonijnie, zeby sie dało odpoczywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domele 04.06.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Tutaj mogę się zgodzić,w takim pokoju jak sypialnia liczą się ciepłe,pozytywne kolory. Także proponuję ciemne meble- kurzu może i faktycznie ciut więcej,ale za to tutaj idealnie będą pasować. Wystarczy tylko o nie dbać i systematycznie wycierać ściereczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emiliamym 18.02.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A w takich kolorach jak to, co z poprostulozka.com/pl/lozka-tapicerowane/16-lazora.html ? Fajnie by pasowało i do jasnego parkietu, i drzwi, i do ścian, z resztą Aranżacja na tych zdjęciach jest w ten deseń jak mi się zdaje. Planuje kupno łózka ecri tylko inny model. Spałam na podobnym u znajomych i muszę powiedzieć, że śpi się bosko, Mówią, że czyści się bardzo łatwo, cytując słowa znajomych„ ot przetrzeć co jakiś czas tapicerkę jak się ściera kurze i cała robota” . To wygląda na wyjątkowo solidne, a jak mają w magazynie to i taniej dostaniesz, warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosennik 18.02.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Mam ciemne meble i faktycznie kurzy się paskudnie. Kwestia wygody zatem. Jeżeli dasz coś bardzo jasnego na jasną podłogę to proponuję to wszystko potem dokolorować jakimiś dodatkami, które połączą całość i dodadzą nastroju. Ja dodatkami rozweseliłam sypialnię - na toaletce postawiłam szkatułkę z namalowanym flamingiem i wymalowałam sobie kapę w ten sam deseń. W stopce adres int. mojej pracowni, może coś Cię zainspiruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackowacko 05.04.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A ja z kolei mam białe i obawiałem się, że będzie się to szybko brudzić, poszarzeje czy coś… no ale narzeczona uparła się na sypialnię w „czystych” jak to mówi kolorach i nie dała sobie przetłumaczyć. Znalazła jakąś promocję (tak to nazwijmy, bo dla mnie 2800 to nadal było trochę sporo :| ) w tym sklepie o którym piszesz Emilia, tylko pojechaliśmy do samego producenta czyli siedziby A.R.M. . Za tyle kasy łóżka przez Internet bym nie kupił, o nie. Na miejscu trochę złagodniałem, bo to co pokazywała na zdjęciu w realu okazało się znacznie ciekawsze, a i wykonanie nie pozostawiało wątpliwości, konkretna robota. Doradzał nam sam właściciel, doceniam takie podejście do klienta i kupiliśmy. Stoi od miesiąca i mówiąc szczerze wychodzić nam się nie chce z niego… Serio takie wygodne A tą całą eko skórę czyści się bardzo prosto szmatką, nawet ja czasem to robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts