Lisek 04.03.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam Chcę położyć taras z konglomeratu u wymiarach 450 cm X 710 cm. Nie pod całością mam wylewkę a ta która jest jest za nisko. Brakująca część pod taras to ziemia. Z całością muszę się podnieść na 13 cm. I teraz nie wiem co mam zrobić. Czy muszę zrobić wylewkę na całej powierzchni do poziomu który potrzebuję? Czy są może takie legary które mają wysokość 13 cm? Czy mogę położyć taras na ziemi? Liczę że ktoś podpowie korzystne rozwiązanie. Dołączam zdjęcia które rzucą światło na problem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowapodloga 04.03.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 legary z tartaku 120x40 ale u ciebie chyba 130 -kompozyt a jak nie legary to podkładki regulowane a na to legar albo coś z betonu kostka brukowa itpna trawe beton lub kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts