ewusia 24.03.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Już drugi dzień nie mogę wejść na wcześniejszą stronę w Wymianie doświadczeń. Przez popołudnie i wieczór jest tyle nowych postów że nie mieszczą się na jednej stronie. Dzisiaj jest str 206, posty wczorajsze i dzisiejsze. Weszłam na 205 i pokazują się posty z roku 2001. Co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.03.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ewusiu, dzisiaj jest strona 1... 206 to ostatnia, zawiera posty z początku istnienia Forum... posty z kilkunastu poprzednich dni są na drugiej, trzeciej etc. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 24.03.2004 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 dzięki ponury ale ze mnie mało spostrzegawcza osoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts