labois 04.03.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 WitamMam problem z wyborem kotła do CO a nie jestem zbyt wtajemniczonySzukam kotła z dolnym spalaniem w granicach do 3500złDom o powierzchni 120m2 czyli jakieś 14-18 KWkociol bedzie bardziej wykorzystywany do palenia drewnem ale czasem i weglemHej Mam jeszcze pytanko czy cos podobnego do kotłów ferrum (których juz chyba sie nie produkuje) wystepuje na naszym rynku? Bo podobno dobre kotły były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 04.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 zebiec kwkd, dakon dor, (junkers buderus) i z tego przedziału to chyba tyle z droższych Vienybe 16 i 2.16 lub Kalvis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 20.12.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 ja mam zębca kwkd - jestem zadowolony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts