pastorek23 05.03.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam. Mam problem ponieważ właśnie mam zakładane płytki w salonie i po założeniu kawałka okazało się że są nieco krzywe. Otóż odbicie w tych płytkach nie jest lustrzane tylko mocno zniekształcone. Nie wiem czy to tak ma być czy może mnie oszukano i w cenie płytek z I gatunku sprzedano jakiś gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 05.03.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mysle ze to taki rodzaj plytek... Nie wiesz co kupowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 05.03.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Też wydaje mi się że to taki rodzaj płytek. Reklamacja nie pomoże, chyba że zamawiane były inne płytki a przyjechały takie jak widać. To też może być trudne, ponieważ płytki są już położone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.03.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 taki ich ,,urok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 05.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 trzeba było położyć sobie zamiast gresu lustro, odbicie byłoby lepsze.ach ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Pastorek osobiście nie przyszłoby mi do głowy reklamować takie coś, bo to nie wada płytki. Swoją drogą chciałabym widzieć minę pana przyjmującego reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastorek23 06.03.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Są to płytki z Opoczna model LAZIO - GRESY SZKLIWIONE - 60 x 60 Na różnych zdjęciach w internecie nie widać takiego załamania światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.03.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja nie wiem co to za płytki, nie widziałam na żywo ale myślę tak samo jak inni, że taki urok płytek, po prostu mają taką powierzchnię. W zależności od światła pewnie ją raz widać, raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.03.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 pastorek, pierwsza zasada, nie sugeruj sie tym co widać w necie na fotce. Towar ogląda sie w sklepie na żywo, należy pomacać, poodtykać. To, że odbicie okna jest zniekształcone to zasługa szkliwienia na płytce a nie ich wady.Problemem byłoby wówczas gdybyś chciała w odbiciu w płytce robić majkap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmear 06.03.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Są to płytki z Opoczna model LAZIO - GRESY SZKLIWIONE - 60 x 60 Na różnych zdjęciach w internecie nie widać takiego załamania światła. Poruszająca się płytka gresu przejeżdża przez "kurtynę" ze szkliwa. Rozlane szkliwo zostaje na jej powierzchni (nadmiar spływa).Nie jesteś w stanie przy tej technologi nałożyć idealnie równomiernej powierzchni, tak aby nie było różnic w odbiciu światła. Edytowane 7 Marca 2012 przez desmear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastorek23 07.03.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 dziękuje wszystkim za odpowiedzi ... teraz już wiem co i jak i jestem spokojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 pastorek - aż sobie zajrzałam na stronkę Opoczna - masz identyczny wygląd tych płytek jak na zdjęciu z katalogu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 11.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A mi się efekt podoba. Coś jakby na podłodze było lustro wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 01.05.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Zrezygnowałbym z pomysłu reklamacji Po dwóch latach na pewno. Nowy spamer na forum? 37 postów w 20min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts