chinczyk 05.03.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam , jak w temacie, poszukuję osób które budowały lub mają zamiar budować Sosenkę II z pracowni MG Project. Interesują mnie wszystkie wasze pomysły , adaptacje dosłownie wszystko co macie i czym chcecie się podzielić. My z żonką budujemy koło Wrocławia, może jest ktoś stąd . pozdrawiam i czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guru1973 26.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 WitamWybudowałem domek wg projektu Sosenka 2. Pozostało jeszcze kilka drobnych spraw do skończenia ale już da się mieszkać.Jak masz jeszcze jakieś pytania pisz. Zmieniliśmy w projekcie jedynie kilka drobnych rzeczy. Przestawiliśmy okno w kuchni na ścianę szczytową, wstawiliśmy okno w łazience no i zrezygnowaliśmy z pomieszczenia technicznego kosztem łazienki. Taras wylaliśmy z betonu, i dodaliśmy jeden słup więcej do podtrzymania dachu nad tarasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sosenka_2 24.06.2019 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dzień dobry, ze względu na zmianę planów życiowych mam do odsprzedania plan domu Sosenka 2 z pracowni MG Projekt. Skład pakietu:4 x projekt architektoniczno-budowlanykosztorys budowlanyprojekt więźby dachowejpakiet energooszczędny w tym projekt wentylacji mechanicznej z rekuperacją zgoda na zmiany Koszt pakietu w pracowni to 2,7 tys. PLN. Propozycję cenową odkupienia proszę kierować na [email protected] Pozdrawiam,Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts