helen1 05.03.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Może ktoś mi pomoże,jak urządzić łazienkę na poddaszu,nie mam pomysłu...chciałabym mieć prysznic otwarty, bez brodzika a reszta nie wiem,będę wdzięczna za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 07.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 pod względem funkcjonalnym zaprojektowałaś swoją łazienkę poprawnie Sama pewnie dawałabym taką samą propozycję. Jedynie miskę WC można by przenieść tak, żeby było prostopadłe do wanny i równoległe do ściany z oknem - wtedy schowa się trochę za prysznicem i nie będzie na wprost wejścia. jeśli chciałabyś wizualizację, to ja akurat nie pomogę za bardzo. zachęcam natomiast do przeglądania wątków zarówno poszczególnych osób jak i zbiorczego wątku projekty łazienek-wizualizacje oraz wątku łazienki nasze ze zdjęciami łazienek forumowiczów. przewinęły się tam w ciągu ostatnich miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 07.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Zgadzam sie a nawet do sciany z wc dodałabym nawet bidet.Wannę postaw dłuzszym bokiem na scianie 155cm a krótszy bok np 100 cm na ścianie z oknem.Zyskasz dodatkowo przestrzeń .Na scianie z oknami możesz ustawić komody na ręczniki ,proszki etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helen1 07.03.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 dzięki za zainteresowanie,masz rację,miska wc na ściance będzie lepiej się prezentowała,kaloryfer zas po lewej stronie okna zapewne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helen1 07.03.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 niestety...na ścianie 155 jest skrzynka rozdzielcza CO,mam tylko 110 cm do zajęcia, dlatego umieściłam taką wannę,myślałam o prostokątnej,ale synowi podoba się taka niesymetryczna,a ja nie wiem na co się zdecydować,czas nagli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qana 07.03.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 http://images50.fotosik.pl/1424/d9dc98cb900a67d3.jpg a może coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helen1 07.03.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Fajnie...,wanna w tym miejscu była w pierwszych planach, ale niewygodny dostęp do okna i cena zmieniły mój plan:( ładnie to wyglada, pomyslę, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts