zyzolek 10.07.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Eko-syf nie sprawdza się w żadnych domach!!! Jest to upierdliwy system nie tylko dla inwestora ale i dla jego sąsiadów!!! Powinien być całkowity zakaz stawiania nowych domów z kotłami tego typu!!! Na szczęście jak ktoś w dzisiejszych czasach ma choć trochę oleju pod sufitem, takiego babola sobie w swoim domu nie sprawi:P Liwko, Liwko, skocz po piwko, a jak nie wierzysz, czy eko-syf i WG bez klimy się sprawdza, to zapraszam do siebie na piwko na moją ponad 400-metrową hacjędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.07.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Liwko, Liwko, skocz po piwko, a jak nie wierzysz, czy eko-syf i WG bez klimy się sprawdza, to zapraszam do siebie na piwko na moją ponad 400-metrową hacjędę. Stać cię było na 400-metrową hacjędę, a nie stać cię było na system bezobsługowy??? Teraz sraj się z tym do końca życia, wyszkol sąsiadów lub rodzinę co byś zimą na narty mógł wyskoczyć, i przeproś wszystkich dookoła za smrodek. Ale ja znam takich ludzi. Fura, skóra i komóra, a w głowie "groszek":P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 10.07.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Eko-syf nie sprawdza się w żadnych domach!!! Jest to upierdliwy system nie tylko dla inwestora ale i dla jego sąsiadów!!! Powinien być całkowity zakaz stawiania nowych domów z kotłami tego typu!!! Na szczęście jak ktoś w dzisiejszych czasach ma choć trochę oleju pod sufitem, takiego babola sobie w swoim domu nie sprawi:P Stać cię było na 400-metrową hacjędę, a nie stać cię było na system bezobsługowy??? Teraz sraj się z tym do końca życia, wyszkol sąsiadów lub rodzinę co byś zimą na narty mógł wyskoczyć, i przeproś wszystkich dookoła za smrodek. Ale ja znam takich ludzi. Fura, skóra i komóra, a w głowie "groszek"http://forum.muratordom.pl/images/smilies/bleh.gif Livko, nie wiem co bierzesz ale podaj nazwę na forum, bo jak widać daje niezłego kopa. Edytowane 10 Lipca 2012 przez Regut1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.07.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Koszt kotłowni na ekogroszek z kominami to ok.20tys.zł,za 25-30tys.zł ma ogrzewanie pompą ciepła.Ktoś,kto nie ma funduszy za dużo nie kupuje pomp ciepła za 60tys.zł bo takie też są... Nie zgadzam się z tobą. Chyba że liczysz same m2 takiej kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.07.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Livko, nie wiem co bierzesz ale podaj nazwę na forum, bo jak widać daje niezłego kopa. Następny z kotłem? Uderz w stół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.07.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Stać cię było na 400-metrową hacjędę, a nie stać cię było na system bezobsługowy??? Teraz sraj się z tym do końca życia, wyszkol sąsiadów lub rodzinę co byś zimą na narty mógł wyskoczyć, i przeproś wszystkich dookoła za smrodek. Ale ja znam takich ludzi. Fura, skóra i komóra, a w głowie "groszek":P Liwko nie chcę Cię obrażać, ale jeśli byłeś kiedyś w Stanach, to wiesz, że są tam różne osiedla. Są też takie małych domków typu mieszkania, jak Twoje. Nie są to osiedla domów nowoczesnych, tylko osiedla slamsów. Jak brak Ci argumentów poza: eko-syf, albo skóra fura i komóra, to lepiej się nie wypowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 10.07.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Następny z kotłem? Uderz w stół... Z kotłem, kominkiem, nieprzeszkoloną w jego obsłudze rodziną i z mniej sfrustrowanymi sąsiadami, którym to nie przeszkadza.Co zrobisz na tych nartach w sytuacji gdy w domu wyłaczą prąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.07.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 I czym te domy ogrzewają? Węglem??? Człowieku, zrobiłeś w swoim domu upierdliwy system bo posknerzyłeś na coś lepszego (chociaż można to było zrobić w niemal identycznych pieniądzach). Więc nie chwal się bo nie ma czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.07.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Co zrobisz na tych nartach w sytuacji gdy w domu wyłaczą prąd ? Nic, dom mam na tyle ocieplony, że nawet tydzień bez prądu mi nie straszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.07.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 aaa, jeszcze jedno Zyzolek, Amerykanie zaczynają też mądrzeć, przesiadają się na coraz mniejsze samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 10.07.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Zapewniam Cię że przy eko groszu i podłogówce jest analogicznie nawet przy 20 st. mrozie ( przetestowałem osobiście w poprzednim sezonie) - także nie pisz bzdur albo odstaw to co bierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.07.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Livko, nie wiem co bierzesz ale podaj nazwę na forum, bo jak widać daje niezłego kopa. Znaczy się, jesteś ćpunem? Jakoś mnie to nie dziwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 10.07.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Liwko nie chcę Cię obrażać, ale jeśli byłeś kiedyś w Stanach, to wiesz, że są tam różne osiedla. Są też takie małych domków typu mieszkania, jak Twoje. Nie są to osiedla domów nowoczesnych, tylko osiedla slamsów. Jak brak Ci argumentów poza: eko-syf, albo skóra fura i komóra, to lepiej się nie wypowiadaj. 400m2 i węgiel? wybieram slams i 300m2 za zaoszczędzoną kasę docieplam dom i robię wygodną kotłownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 10.07.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Znaczy się, jesteś ćpunem? Jakoś mnie to nie dziwi... Po kilku wzajemnych dyskusjach na tym forum Twój sposób rozumowania i argumentowania też mnie juz przestaje dziwić dlatego tego typu komentarz dla zacytowanych wypowiedzi . Pozostań z tym przeświadczeniem podobnie jak ma to miejsce w odniesieniu do wyboru pompy ciepła jako zawsze optymalnego sposobu ogrzewania domu. Edytowane 10 Lipca 2012 przez Regut1 dodany cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.07.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 podobnie jak ma to miejsce w odniesieniu do wyboru pompy ciepła jako zawsze optymalnego sposobu ogrzewania domu. Nie zawsze, ale nigdy węglem! Dom jest po to by w nim mieszkać a nie żeby się z nim pier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 10.07.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Tak, tak ....... a świątka siedzi i zawija tam to w takie sreberka ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.07.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ja za to nie truję sąsiadów kominkiem, bo jak wyprowadzam psa i jest mróz, to nawet mój pies dostaje kaszel od tego dymu, z tych pseudoekologicznych domów ogrzewanych prądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.07.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Nie zawsze, ale nigdy węglem! Dom jest po to by w nim mieszkać a nie żeby się z nim pier... Ja się z węglem nie pier...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 10.07.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Tak, tak ....... a świstak siedzi i zawija tam to w takie sreberka ....... powinno być świstak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.07.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Acha, i do domu 400m2 nie kupisz PCI za 20 tys, ani za 30tys. tylko za 90 - 120 tys. Kotłownia kosztowała mnie 20 tys więc resztę mam na koszty ogrzewania przez najbliższe 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts