Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom 160m2 czym ogrzać??

budujący domek

Recommended Posts

Eko-syf nie sprawdza się w żadnych domach!!! Jest to upierdliwy system nie tylko dla inwestora ale i dla jego sąsiadów!!! Powinien być całkowity zakaz stawiania nowych domów z kotłami tego typu!!! Na szczęście jak ktoś w dzisiejszych czasach ma choć trochę oleju pod sufitem, takiego babola sobie w swoim domu nie sprawi:P

Liwko, Liwko, skocz po piwko, a jak nie wierzysz, czy eko-syf i WG bez klimy się sprawdza, to zapraszam do siebie na piwko na moją ponad 400-metrową hacjędę.

• Odpowiedzi 441
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Liwko, Liwko, skocz po piwko, a jak nie wierzysz, czy eko-syf i WG bez klimy się sprawdza, to zapraszam do siebie na piwko na moją ponad 400-metrową hacjędę.

Stać cię było na 400-metrową hacjędę, a nie stać cię było na system bezobsługowy??? Teraz sraj się z tym do końca życia, wyszkol sąsiadów lub rodzinę co byś zimą na narty mógł wyskoczyć, i przeproś wszystkich dookoła za smrodek.

Ale ja znam takich ludzi. Fura, skóra i komóra, a w głowie "groszek":P

Eko-syf nie sprawdza się w żadnych domach!!! Jest to upierdliwy system nie tylko dla inwestora ale i dla jego sąsiadów!!! Powinien być całkowity zakaz stawiania nowych domów z kotłami tego typu!!! Na szczęście jak ktoś w dzisiejszych czasach ma choć trochę oleju pod sufitem, takiego babola sobie w swoim domu nie sprawi:P

Stać cię było na 400-metrową hacjędę, a nie stać cię było na system bezobsługowy??? Teraz sraj się z tym do końca życia, wyszkol sąsiadów lub rodzinę co byś zimą na narty mógł wyskoczyć, i przeproś wszystkich dookoła za smrodek.

Ale ja znam takich ludzi. Fura, skóra i komóra, a w głowie "groszek"

http://forum.muratordom.pl/images/smilies/bleh.gif

Livko, nie wiem co bierzesz ale podaj nazwę na forum, bo jak widać daje niezłego kopa.

Edytowane przez Regut1

Ale ja znam takich ludzi. Fura, skóra i komóra, a w głowie "groszek":P

Liwko nie chcę Cię obrażać, ale jeśli byłeś kiedyś w Stanach, to wiesz, że są tam różne osiedla. Są też takie małych domków typu mieszkania, jak Twoje. Nie są to osiedla domów nowoczesnych, tylko osiedla slamsów.

Jak brak Ci argumentów poza: eko-syf, albo skóra fura i komóra, to lepiej się nie wypowiadaj.

Liwko nie chcę Cię obrażać, ale jeśli byłeś kiedyś w Stanach, to wiesz, że są tam różne osiedla. Są też takie małych domków typu mieszkania, jak Twoje. Nie są to osiedla domów nowoczesnych, tylko osiedla slamsów.

Jak brak Ci argumentów poza: eko-syf, albo skóra fura i komóra, to lepiej się nie wypowiadaj.

400m2 i węgiel?

wybieram slams i 300m2 za zaoszczędzoną kasę docieplam dom i robię wygodną kotłownię

Znaczy się, jesteś ćpunem? Jakoś mnie to nie dziwi...

Po kilku wzajemnych dyskusjach na tym forum Twój sposób rozumowania i argumentowania też mnie juz przestaje dziwić dlatego tego typu komentarz dla zacytowanych wypowiedzi . Pozostań z tym przeświadczeniem podobnie jak ma to miejsce w odniesieniu do wyboru pompy ciepła jako zawsze optymalnego sposobu ogrzewania domu.

Edytowane przez Regut1
dodany cytat