mayl 05.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) Witam,nie stać mnie na dom z bali dlatego chciałbym zrobić sobie namiastkę takiego domu w mieszkaniu. Proszę mi powiedzieć czy można np. wykończyć sobie 2 ściany w salonie balami drewnianymi. Powiedzmy dwie ściany i łączący je sufit, tak, żeby polowa salonu była z bali. Gdzie takie bale można kupić, jakie drewno jest najlepsze i się sprawdzi i jak je fajnie wykończyć, zeby uzyskać najlepszy efekt. Czy ktos z Was widział już coś takiego?? Edytowane 5 Marca 2012 przez mayl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.03.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Tak widziałam M.in. tutaj: http://ekskluziff.pl/ i jeszcze www.wiocha.pl A tak w ogóle stać Cię będzie, jak sprzedasz mieszkanie i zbudujesz dom z bali, tak jak wielu to zrobiło... Edytowane 6 Marca 2012 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts