xlenka 06.03.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam serdecznie! Czy 380 cm blatu ( w tym zlew 60 cm. , płyta 60-tka, i mikrofala wolnostojąca ) powinno starczyć? Szafki wiszące łącznie z okapem to 300 cm. Kształt blatu wyszedłby w literze L. Mogę go troszkę przedłużyc, ale nie chciałabym zagracać niedużej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.03.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Na to pytanie nie ma odpowiedzi albo jest...Im więcej tym lepiej - wierz mi ale jak nie ma miejsca to co zrobić. Ja mam wolnego blatu 3 metry - samego blatu! i tak nie raz ciężko się zmieścić. W starym mieszkaniu miałam pewnie połowę tego i jakoś się żyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owczarka 07.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Moja Mama większość życia przygotowywała potrawy na 80cm blatu /miedzy kuchenką a zlewem/ , mimo że faktycznie było go zdecydowanie więcej "za plecami". Tak się nauczyła i już. Ja mam ponad 300cm (w kawałkach na 3 ścianach) i jest mi ciasno a dodam, że nie mam wcale zbyt wielu rzeczy porozstawianych na blacie. Wiec musisz zrobić rachunek sumienia i znaleźć sama odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts