swemi01 06.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Witam, mam do sprzedania bon turystyczny uprawniający do zniżki na zakup dowolnej wycieczki na portalu holidaycheck.pl Poprzez ten portal można zarezerwować wycieczkę u takich turoperatorów jak: Alfa star, Ecco Holiday, Exim tur, Grekos, GTI, Neckreman, Oasis, Sun & FUn, Rainbow Tour, Sky Club, Triada, Tui, Wezyr i wielu innych... Bon dostałem w promocja z mbanku. Wycieczkę należy zarezerwować do 31 marca, ale oczywiście można jechać w wakacje. Bon uprawnia do zniżki 400zł. Posiadałem ten sam bon rok temu to pojechałem do egiptu last minute, 7dni, allinclusive, hotel 4* w kwietniu za 800zł, a takich ofert jest pełno... Teraz np Tunezja (poniżej foto) za 1000zł cena normalna minus bon co daje fajną cenę... Edytowane 11 Marca 2020 przez swemi01 Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/166311-bon-turystyczny-voucher-400z%C5%82-zni%C5%BCki-za-80z%C5%82/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts