ane3ka1 27.01.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 We wtorek dojechała do mnie bardzo wyczekiwana przesyłka. Ze względu na to, że znów zostałam słomianą wdową, montaż był dopiero wczoraj wieczorem. Jednak z efektów jestem szalenie zadowolona i nie żałuję pieniążków. Jedynie czego żałuję, to tego, że do Pani Joasi nie zwróciłam się wcześniej. Pani Joasia, znana również na forum jako AsiaMariusz uszyła dla mnie rolety. Może nawet nie tyle dla mnie, co dla męża, bo to jego "gabinet". Pokoju nigdy nie pokazywałam, bo nie bardzo jest co. Ot, chłopski pokój. Rolety rzecz bardziej babska, więc pokazuję. Wykonane niesamowicie starannie. Tkaninę kupowałam sama, w LM, mechanizmy i praca - Pani Joasia. Cóż, gdy teraz popatrzę na rolety Pani Joasi i to, co szyła Dekoria, mam wrażenie, że w oknach w salonie wiszą krzywe i zużyte prześcieradła. Wymiana tego, to będzie następny etap! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aneczko pięknie wyszła ta roletka! I jaki śliczny materiał na nią dobrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.01.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aniu, bardzo ładnie wyszła. Gratuluję Pani Asi wykonania i Tobie pomysłu, bo materiał się ładnie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.01.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ach ty Anno, a nic się nie chwaliłaś, że roletę zamówiłaś Bardzo ładnie wygląda i materiał śliczny. Widać, że super wykonana. Zdradzaj od razu co tam jeszcze w domku kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.01.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Roletki są dwie. Bardzo mnie cieszą - są takie równiutkie. Materiał raczej z tych przyzwoitych, za 29zł/mb. Martuś, coś tam kombinuję, ale małymi krokami do przodu. Niebawem powinien dotrzeć do mnie zamówiony wieszak - podróbka, wykonany ze sklejki oraz literka "M" do pokoju gościnno-Magdowego. Pokój myślę, że niebawem pokażę, ale zawsze coś wychodzi w trakcie roboty a nie ma kiedy skończyć. Pokój teraz będzie bardziej gościnny. Dziecku pewnie będzie służył za jakieś 5 lat.Potrzebuję kupić szafę i bardzo chciałabym zmienić dekorację okienną w salonie. Ale to wszystko trzeba robić na raty, wiadomo - kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aniu, ależ ładna roletka Zdradzisz jaki to dokładnie materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.01.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Narendil, trudno mi powiedzieć jaki. Dość ciemna szarość w takie kropeczki czarne i jasnoszare. Materiał 100% poliester. Na stronie LM już go nie mogę znaleźć, więc nazwy nie napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dziękuję. Poszukam na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aniu roletka bardzo ładnie się prezentuje Jak stoisz z czasem w ciągu najbliższych 2 miesięcy.... , znajdziesz czas?? Bo później nie chcę Ci już głowy zawracać,a mam do Ciebie conajmniej 101 pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.01.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ida, no... jestem w domu Nie zawsze gotowa na gościnę, ale jak się zapowiesz to się przygotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.02.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Cóż, gdy teraz popatrzę na rolety Pani Joasi i to, co szyła Dekoria, mam wrażenie, że w oknach w salonie wiszą krzywe i zużyte prześcieradła. Wymiana tego, to będzie następny etap! kurcze mam to samo z moją roletą w kuchni, wygląda jak szmata z prześcieradła wytartego, do tego z jednej strony krzywa. Mam tkaninę i chciałabym uszyć coś nowego, droga jest pani, która szyła Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.02.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Żono M - witam!Pani Joasia nie jest bardzo droga. Powiem tak - porównałam sobie koszt uszycia rolety z mechanizmem łańcuszkowym (przy czym nie wiem czy to dokładnie ten sam, bo ja mam z wypinanymi sznurkami) w Dekorii i u Pani Joasi. Jako tkaninę porównawczą wzięłam tą szmatę, którą mam obecnie w salonie - więc bez porównania. Wrzuciłam te same wymiary rolet i wyszło mi, że Pani Joasia wzięła trochę ponad 100zł więcej za roletę. Jakość jest nie do porównania. Najlepiej zapytać na maila. WYmierzyć wnękę i Pani Joasia wyceni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 09.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jakość juz widać na fotce, nawet nie ma porównania. Dobrze, ze tylko jedną zamówiłam a nie kilka. A ktora to ta pani Joasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.02.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jakość juz widać na fotce, nawet nie ma porównania. Dobrze, ze tylko jedną zamówiłam a nie kilka. A ktora to ta pani Joasia? AsiaMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 11.02.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hej, bardzo ładny domek, kolory mnie urzekają. Chciałam zapytać jak się sprawuje blat bez listwy przyblatowej? o ile nadal tak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.02.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witaj Antracytowa i dziękuję!Rozumiem, że chodzi o blat kuchenny. Jakoś nie odczuwam braku listwy. W zasadzie nie wyobrażam sobie jaką listwę mogłabym dać na blat. Blat jest dociśnięty do ściany, nic się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.02.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Prace idą bardzo powoli, jednak to co jest fajnego, to pokazuję... Jak doczekam się szafy, to i może zdjęcia całości będą Wieszak robiony na zamówienie wg wzoru Widać ukończoną boazerię w towarzystwie kraciastej tapety Literka dla małej damy Razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 14.02.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Prace idą bardzo powoli, jednak to co jest fajnego, to pokazuję... Jak doczekam się szafy, to i może zdjęcia całości będą O la, la - stylowo! p.s. a śnieg coś nie topnieje ......:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 14.02.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aniu wieszaczek ŚLICZNY! I w ogóle tak inaczej...nietypowo.... ładnie poprostu Ps. Nie boisz się, że z Marysi może zrobić się jeszcze...... Michałek?? Koleżanka tak w pracy miała DOwiedziała się 3 tyg. przed porodem o zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.02.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aniu, po prostu jak z żurnala! Pięknie się wszystko komponuje - tapeta, boazeria i czerwone nabytki dla Małej Mi - śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts