narendil 18.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aniu, dziesięć lat minie raz-dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jak to się stało, że przegapiłam wielki come back to nie wiem ale już jestem : zachwycający ten warzywnik ...a pomysł na dwukolorowy żwirek chętnie bym od Ciebie ściągnęła ...tylko znając moich chłopców większość kamyczków trafi do szuflad w domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.04.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aniu, dziesięć lat minie raz-dwa Nie strasz kobieto, nie strasz! Jak to się stało, że przegapiłam wielki come back to nie wiem ale już jestem : zachwycający ten warzywnik ...a pomysł na dwukolorowy żwirek chętnie bym od Ciebie ściągnęła ...tylko znając moich chłopców większość kamyczków trafi do szuflad w domu :) Lascheńko kochana, ja to się nawet nie przyznaję jak odkryłam, że pominęłam Cię w życzeniach wielkanocnych Byłam Cię odwiedzić i popodziwiałam sobie cichutko z kątka W każdym razie cieszę się, że dotarłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.04.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Lascheńko kochana, ja to się nawet nie przyznaję jak odkryłam, że pominęłam Cię w życzeniach wielkanocnych eee tam przecież wiemy, że sobie dobrze życzymy a w końcu Cię odnalazłam i jestem bardzo zachwycona ogrodowymi poczynaniami (bo domowe znam i śledzę na blogu ) mam takie pytanie ogrodnicze więc zapraszam wszystkich znawców do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.04.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Lasche, czytałam, ale ja się nie znam Prawdę powiedziawszy byłam przekonana, że srebrny to jest tylko świerk. Ja świerk chcę posadzić niedaleko (u mnie wszystko niedaleko) płotu i prawdę powiedziawszy nie myślałam o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aniu Twoje inspekty godne córki badylarza;) pamiętam jak moi dziadkowie mieli takie wielkie inspekta, przykrywane oknami i tam rosły wszelkie warzywa i te okna trzeb było uchylać rano i zamykać na noc, bardzo lubiłam z babcią chodzić i tego wszystkiego doglądać....dawne czasy mi się przypomniały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 JAKI PIEKNY NASTROJOWY DOM:o GRATULUJE:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.04.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mój Ty Chodzący Ideale!!! Chciałabym, żeby choć raz PRZYŚNIŁO MI SIĘ CHOCIAŻ, że mam w sobie tyle siły, co ty; że jestem taka pracowita, jak ty; że mam w sobie tyle dobrego smaku w urządzaniu wnętrz, projektowaniu ogrodu, co ty; że często, mimo przeciwności, daję radę, jak ty; że mam TAKIIIIIIIIIIIII CUDOWNYYYYYYYYYYY DOMMMMMM, jak ty; że mając małego brzdąca, jestem w stanie tyle zrobić, ile ty..... Aniu, to wszystko prawda i nie próbuj nawet pomyśleć, że jest inaczej, bo NIE JEST. To Ci mówię ja, DOBRE MZIMU FORUM Uściski i całuski dla mojego Stasia. Mam nadzieję, że lada dzień się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.04.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Aniu nie wiem jak to się stało, że przegapiłam twoją wizualkę rabaty- wstyd! przepraszam Koncepcja bardzo ciekawa, fajne zestawienie roślinności. Będzie pięknie! Ja podobnie jak yokasta jestem zakochana w tawulach i krzewuszkach. Już trzy tawule posadzone, teraz czekam na krzewuszki. A z tą perfekcyjną panią domu to wcale się nie śmiałam. Jak zdrówko? już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.04.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, że lada dzień się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.04.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 witaj bardzo mi się podoba Twoja klatka schodowa! i szara ściana przed sypialnią i stolik z singera. Bardzo ładnie i klimatycznie jest u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.04.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Martuś, ja mam po jednej tawule szarej, goldflame i krzewuszce. Więcej się nie zmieści, bo plac mały Ale roboty bardzo dużo. Te roślinki bardzo się rozkrzewiają i obawiam się, że będzie ścisk. Zdrówko tak sobie, trochę lepiej, ale nie całkiem :/ Ale dzięki! Gumisiu - witaj i dziękuję! Mollik - Ciebie też witam i dziękuję! Nogi od maszyny są ściśle od Naumanna, nie Singerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.04.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 a to przepraszam za pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.04.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 E no, przecież nie ma za co. Ja tylko tak se napisałam. Potocznie się mówi, że od singerki, bo zawsze takie singerki miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.04.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 widzisz jak dobrze widzieć że takie piękne stoliki powstają nie tylko z singera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.04.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A takie sobie prezenty zamówiłam http://velvethouse.pl/userdata/gfx/9f4162636957e53f54396c7aedea0dd2.jpg http://velvethouse.pl/userdata/gfx/bee469d29022ee364fc2df7e02c5cc8b.jpg Wczoraj aura sprzyjała i ślubny zakończył projekt ogródka użytkowego. Jutro cyknę fotki A ja nadal demoluję roślinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A ja nadal demoluję roślinki... Ciekawa jestem co za cudo Ci z tego demolowania wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.04.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 śliczne prezenty szczególnie tablica serduszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 22.04.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 yokasiu, narendil - demoluję, tzn. przesadzam. Żeby za te 10 lat uzyskać coś na wzór tego co na wizualce. To przesadzanie trochę poniewczasie, ale co zrobić. Zajęłam się ogródkiem użytkowym i bardzo chciałam, żeby był skończony, bo do tej pory wszystko mamy zaczynane i rozgrzebane. Wszystko wymaga tyle czasu a ja dodatkowo czas roboczy mam przerywany obsługą Stanisława. A ostatnie chorowanie to już była wzmożona obsługa... Tak więc powolutku sobie dłubię. Kopię moimi widłami prezentowymi, z których to jestem bardzo zadowolona. Trochę mniej zadowolona jestem z jakości naszej ziemi oraz stanu jej zaperzenia (żeby nie powiedzieć zapieprzenia).W sobotę byliśmy zamówić tuje oraz choinki - świerki. Niestety ze świerkami może być problem. Nie chcą już ich wykopywać, bo mają przyrosty. Martwi mnie to, bo zaburzy się mój plan nasadzeniowy. Mam czekać na telefon w tej sprawie. Najdalej do wtorku. A ja tu nogami przebieram, o tak http://nhdtv.pl/forum/images/smilies/gg/tuptup.gifPonadto spacerując po wsi załatwiłam podkłady kolejowe. Będą pocięte i ułożymy z nich ścieżki. I nieustająco czekam na granit na obrzeża rabat. Bo tu już kwiatuszki siać trzeba a rabat ni widu... Cieszę się, że moje duperelki się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.04.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ania pomysł z podkładami kolejowymi świetny! nawet ostatnio na jakimś blogu widziałam ścieżki z niego porobione- bardzo fajnie wyglądały. Ja warzywnika jeszcze nie zaczęłam, a u ciebie już rzodkiewka wschodzi a więc jesteś do przodu Pokaż jakie widły sobie sprawiłaś. Prezenciki bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts