martaibartek 25.07.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Aniu jak udała się impreza urodzinowa?Staś zadowolony z prezentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinam1976 26.07.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witam Jestem szczęśliwa posiadaczką domu Paprotka i chciałam się nia trochę "pochwalić" Mieszkamy w niej z mężem i 2 dzieci od 2007 i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.07.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aniu, wszystkiego najlepszego z okazji Imienin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 http://c.wrzuta.pl/wi2046/dc6d08210000b8ec4927cb0c/mis_z_rozyczkaPrzesyłamy Stasiowi najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!!! Przepraszam za spóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Równie serdeczne życzenia imieninowe Aniu!!! http://3.bp.blogspot.com/-LjS5OCwnsJ8/Tq55OzhQc3I/AAAAAAAADys/6biGKTc8Il4/s1600/kwiaty1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.07.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) Ojojoj, za wszystko serdecznie dziękuję. Ja nieco zabiegana, utknęłam również na innym forum. Martuś. Roczek bardzo się udał... Nerwów było dużo, ale nawet było fajnie. Poniżej naoczny dowód na udaną imprezkę. Wrzucam zdjęcia na krótko, z wiadomych powodów. Miałam potężne obiekcje, żeby podejść i poprosić o zdjęcie, więc też nie będę naruszać nazbyt prywatności Na imprezie urodzinowej... A tu dzień wcześniej, dokładnie w dzień urodzin. W komplecie Za życzenia imieninowe pięknie dziękuję!!! Ewelino, znam ten domek ze zdjęć, gdzieś mi się przewinął. Czy możesz wrzucić więcej? Może być u mnie. Jak się mieszka? Edytowane 27 Lipca 2012 przez ane3ka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.07.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aniu, imieninowo życzę samych słodkich chwil! http://media1.kawaiifoods.com/2011/12/Shoe-cookies.jpeg O, i na zdjęcia przystojniaka się załapałam To już rok minął? Super z Was rodzinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aniu wszystkiego naj, naj z okazji Imienin:hug: Stasio super! kurcze ja mam Go w pamięci jako dzidzię a On juz chłopczyk:jawdrop: i to jaki uroczy, rodzinne zdjątko mniodzio, ciesze się, ze sie na fotorelację załapałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelinam1976 27.07.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mieszka się super, za nic bym się nie zamieniła, normalnie czyję sie jakbym była cały czas na wakacjach. W poniedziałek będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.07.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mieszka się super, za nic bym się nie zamieniła, normalnie czyję sie jakbym była cały czas na wakacjach. [ATTACH=CONFIG]127677[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]127678[/ATTACH] W poniedziałek będzie więcej. Widzę ten sam problem co u mnie Brak suszarni... Mnie to akurat bardzo denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.07.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Aniu widziałam zdjęcia Staś mały słodki przystojniak! i to łobuzerskie spojrzenie.... zięć jak malowany :) bardzo ładna z was rodzinka- zdjęcie w trójkę urocze! Przytulam cię mocno mocno bo czytałam u mnie, że jakieś mury nad tobą... Kochana i u mnie ostatnie dni nie należały do udanych... Dziś impreza urodzinowa Tosi-na dworze i co czarno się robi, będzie lało.... superrrrr :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.07.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Aniu, Staś jaki przystojniak...jak ten czas leci!!!! Również pamiętam go malutkiego, a tutaj już jaki kawaler!!! Aniu...przyjmij jeszcze moje spóźnione życzenia imieninowe...Wszystkiego najpiękniejszego Ci życzę))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.07.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Martuś, ale Tosia ma jutro urodzinki, prawda? Dziękuję serdecznie za te komplementy dla Stasia. Ładna dzidzia z niego może jest, ale jaka niedobra... Takiego zięcia Ci nie życzę Beatko, bardzo, ale to bardzo Ci dziękuję, zarówno za komplementa, jak i życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patysiaSasasa 29.07.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Drogie Panie, od dawna Was podczytuje, podglądam... Inspiracje Wy Moje:)!Wreszcie odwazyłam sie napisać. Jestem totalnie zielona w pisaniu na tym forum wiec wszelkie porady mile widziane:). Załozyłam mini dziennik budowy, po czym uświadomiłam sobie że na takowy, to chyba juz ociupinkę za późno( dłubiemy teraz w elektryce), bo nie mam czasu opisywac od początku-poczateczku jak to z nami było.Chlopa mam zagramanicą, próbuje sama jakoś ogarnąć te budowę, ale raczej średnio wychodzi mi to przy ogromie obowiązków- tymbardziej Was podziwiam:).Jeśli możecie, zerknijcie do mojego a'la dziennika, jakieś wizualki kuchni tam wmontowałam- może bedziecie mi mogły doradzić, bo ja juz głupieje i sama nic nie wiem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patysiaSasasa 29.07.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Drogie Panie, od dawna Was podczytuje, podglądam... Inspiracje Wy Moje:)!Wreszcie odwazyłam sie napisać. Jestem totalnie zielona w pisaniu na tym forum wiec wszelkie porady mile widziane:). Załozyłam mini dziennik budowy, po czym uświadomiłam sobie że na takowy, to chyba juz ociupinkę za późno( dłubiemy teraz w elektryce), bo nie mam czasu opisywac od początku-poczateczku jak to z nami było.Chlopa mam zagramanicą, próbuje sama jakoś ogarnąć te budowę, ale raczej średnio wychodzi mi to przy ogromie obowiązków- tymbardziej Was podziwiam:).Jeśli możecie, zerknijcie do mojego a'la dziennika, jakieś wizualki kuchni tam wmontowałam- może bedziecie mi mogły doradzić, bo ja juz głupieje i sama nic nie wiem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.07.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Witaj PatysioSasa (trudny nick ). W sumie piszesz w liczbie mnogiej, więc pewnie nie tylko do mnie, ale do wszystkich odwiedzających mnie forumek Bardzo mi miło, że dotarłaś do mnie i miło słyszeć takie pochlebne rzeczy W kwestiach technicznych, na ile umiem, postaram się pomóc. Dotarłam do Twojego dziennika, bo niewiele postów naskrobałaś, więc było łatwo Fajnie jak wstawisz link do swojego dziennika w stopce. Napiszę potem u Ciebie jak. Mnie jest trudno doradzać, bo zemnie projektant jak z przysłowiowej koziej d... trąbka. Ale postaram się zaglądać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 30.07.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ależ ten Staś urósł, jeszcze raz sto lat , fajnie że impreza się udała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 30.07.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 I ja z spoznionymi imieninowymi przyszlam ... A Stas slodziak jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.07.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 To ja jeszcze spóźnienie dziękuję! I za Stasia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ależ Staś ma długie włosięta. Uroda mamusiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts