Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paprotkowych zmagań ciąg dalszy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ależ Staś ma długie włosięta. Uroda mamusiowa :D

No, niewątpliwie kluska to z niego po mamie ;) Włosy ma zdecydowanie po tacie - jasne, gęste. Chciałabym mu podciąć, ale z jego cierpliwością obawiam się, że skończy z nożyczkami w karku. Albo z połową ogolonej głowy, będę za nim gonić po wsi :)

Ależ śliczny Staś :)

A co tam u Ciebie w ogrodzie Aneczko lub w wypiekach? :)

W ogrodzie jedna wielka d..pa. Zostawiłam wszystko na pastwę losu. Chętnie oddam niektóre roślinki.

Po krótkim incydencie na Ogrodowisku mam niesmak i doła jak stąd do Ameryki.

Piec, nic nie piekę.

Kupiłam ostatnio duże ilości pomidorów i zastanawiałam się jak zrobić keczup.

Jedynie co to w warzywniku mi elegancko rośnie :)

Jezu siczku!!!!!!!!!!!! Jaki Staś dorosły!!! :D cudowny, sliczny i chyba troche łobuz, co?

Najlepszego i mnóstwo buziaków dla jubilata! Aby jego dzieciństwo było cudowne a rodzice szczęsliwi:D a teraz Ania cofam się co tam się u was dzieje...

gorące pozdrowienia!

Witaj Iwku zza światów. W domu nic się nie dzieje, więc zbytnio nie masz co oglądać. Staś jest faktycznie duży i STRASZNY łobuziak. Opanował dolne szuflady w kuchni :)

No, niewątpliwie kluska to z niego po mamie ;) Włosy ma zdecydowanie po tacie - jasne, gęste. Chciałabym mu podciąć, ale z jego cierpliwością obawiam się, że skończy z nożyczkami w karku. Albo z połową ogolonej głowy, będę za nim gonić po wsi :)

Krótka rada od doświadczonej w tym temacie: wsadzić go do wanny, wrzucić dużo zabawek i po cichu zabrać się do roboty, uważając tylko na kręcenie głową (jego, oczywiście:)). z marzeń o równej grzywce zrezygnować od razu :D

Krótka rada od doświadczonej w tym temacie: wsadzić go do wanny, wrzucić dużo zabawek i po cichu zabrać się do roboty, uważając tylko na kręcenie głową (jego, oczywiście:)). z marzeń o równej grzywce zrezygnować od razu :D

Hehe, jak będę zdesperowana, albo Stachu przestanie już widzieć na oczy to skorzystam :)

Pendraczku, Stasio za mały na kreskówki :) Zupełnie go nie interesują programy typu MINIMINI :) My patrzymy jak debile - męża ulubiona bajka to Stacyjkowo, ja ostatnio byłam zapatrzona w Barbie (stare gupie ludzie!:)). Jeszcze kiedyś metoda na obcinanie paznokci to były różowe potwory z Manah Manah :) Teraz już nie działa.

Aniu ja im więcej przeglądam stron z ogrodami, for o ogrodach tym bardziej jestem zła i smutna, bo podsumowując wszystko mam nie tak posadzone!!!!

Jednego dnia mówię: a w d... z tym ogrodem niech rośnie jak chce, a drugiego: oglądam nowe projekty, kombinuję i robię listę zakupów nowych roślin...

A więc łączę się z tobą w bólu :)

:no: nie miałam tego na myśli. Chodziło mi o rysy :p.

Mój trzylatek zainteresował się na dobre bajkami gdzieś koło 2 roku życia. A z włosiętami nie było problemu, bo wolno mu rosły, więc w tym temacie nie pomogę.

Aniu, Jakub miał swoim życiu taki okres, kiedy nie robiłam mu zdjęć, żeby nie widzieć jak artystycznie podcięłam mu włosy :lol2:

Operacja trwała cały dzień, a wyglądało to tak, że podcinałam kosmyk, który w danym momencie udało mi się złapać :rotfl: