pysiaczek 31.07.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Ależ śliczny Staś A co tam u Ciebie w ogrodzie Aneczko lub w wypiekach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 01.08.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Jezu siczku!!!!!!!!!!!! Jaki Staś dorosły!!! cudowny, sliczny i chyba troche łobuz, co? Najlepszego i mnóstwo buziaków dla jubilata! Aby jego dzieciństwo było cudowne a rodzice szczęsliwi:D a teraz Ania cofam się co tam się u was dzieje... gorące pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.08.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Ależ Staś ma długie włosięta. Uroda mamusiowa No, niewątpliwie kluska to z niego po mamie Włosy ma zdecydowanie po tacie - jasne, gęste. Chciałabym mu podciąć, ale z jego cierpliwością obawiam się, że skończy z nożyczkami w karku. Albo z połową ogolonej głowy, będę za nim gonić po wsi Ależ śliczny Staś A co tam u Ciebie w ogrodzie Aneczko lub w wypiekach? W ogrodzie jedna wielka d..pa. Zostawiłam wszystko na pastwę losu. Chętnie oddam niektóre roślinki. Po krótkim incydencie na Ogrodowisku mam niesmak i doła jak stąd do Ameryki. Piec, nic nie piekę. Kupiłam ostatnio duże ilości pomidorów i zastanawiałam się jak zrobić keczup. Jedynie co to w warzywniku mi elegancko rośnie Jezu siczku!!!!!!!!!!!! Jaki Staś dorosły!!! cudowny, sliczny i chyba troche łobuz, co? Najlepszego i mnóstwo buziaków dla jubilata! Aby jego dzieciństwo było cudowne a rodzice szczęsliwi:D a teraz Ania cofam się co tam się u was dzieje... gorące pozdrowienia! Witaj Iwku zza światów. W domu nic się nie dzieje, więc zbytnio nie masz co oglądać. Staś jest faktycznie duży i STRASZNY łobuziak. Opanował dolne szuflady w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 01.08.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 No, niewątpliwie kluska to z niego po mamie Włosy ma zdecydowanie po tacie - jasne, gęste. Chciałabym mu podciąć, ale z jego cierpliwością obawiam się, że skończy z nożyczkami w karku. Albo z połową ogolonej głowy, będę za nim gonić po wsi Krótka rada od doświadczonej w tym temacie: wsadzić go do wanny, wrzucić dużo zabawek i po cichu zabrać się do roboty, uważając tylko na kręcenie głową (jego, oczywiście:)). z marzeń o równej grzywce zrezygnować od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.08.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Krótka rada od doświadczonej w tym temacie: wsadzić go do wanny, wrzucić dużo zabawek i po cichu zabrać się do roboty, uważając tylko na kręcenie głową (jego, oczywiście:)). z marzeń o równej grzywce zrezygnować od razu Hehe, jak będę zdesperowana, albo Stachu przestanie już widzieć na oczy to skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 01.08.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 A ja malej wlosy podcinalam jak spala , inaczej sie nie dalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 02.08.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 U nas dwie metody zostały przetestowane: 1. podcięcie kiedy śpi (minus - kiedy przewracam ludzika z boku na bok długość z lewej i prawej strony zawsze się widocznie różni); 2. Najlepsze efekty daje Bob budowniczy lub inne kreskówki z jeżdżącymi autkami, które działają hipnotycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.08.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Pendraczku, Stasio za mały na kreskówki Zupełnie go nie interesują programy typu MINIMINI My patrzymy jak debile - męża ulubiona bajka to Stacyjkowo, ja ostatnio byłam zapatrzona w Barbie (stare gupie ludzie!). Jeszcze kiedyś metoda na obcinanie paznokci to były różowe potwory z Manah Manah Teraz już nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 02.08.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ane3ka przesyłam zaległe życzenia imieniowe i buziaki urodzinowe dla Stasia:hug: Tyle co wróciłam z Twoich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.08.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ane3ka przesyłam zaległe życzenia imieniowe i buziaki urodzinowe dla Stasia:hug: Tyle co wróciłam z Twoich okolic Dzięki! Ja już nic nie chcę mówić, kto miał mnie odwiedzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 02.08.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Aniu wiem, wiem Może w tym roku zdążę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.08.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Aniu ja im więcej przeglądam stron z ogrodami, for o ogrodach tym bardziej jestem zła i smutna, bo podsumowując wszystko mam nie tak posadzone!!!! Jednego dnia mówię: a w d... z tym ogrodem niech rośnie jak chce, a drugiego: oglądam nowe projekty, kombinuję i robię listę zakupów nowych roślin... A więc łączę się z tobą w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.08.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Jednego dnia mówię: a w d... z tym ogrodem niech rośnie jak chce, a drugiego: oglądam nowe projekty, kombinuję i robię listę zakupów nowych roślin... Normalnie jakbym słyszała siebie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 No, niewątpliwie kluska to z niego po mamie Włosy ma zdecydowanie po tacie - jasne, gęste. Chciałabym mu podciąć, ale z jego cierpliwością obawiam się, że skończy z nożyczkami w karku. Albo z połową ogolonej głowy, będę za nim gonić po wsi nie miałam tego na myśli. Chodziło mi o rysy . Mój trzylatek zainteresował się na dobre bajkami gdzieś koło 2 roku życia. A z włosiętami nie było problemu, bo wolno mu rosły, więc w tym temacie nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.08.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 rere, do 2-go roku życia z włosami czekać się nie da, bo chyba na oczy przestanie widzieć Już wiem, że do strzyżenia potrzebne są przynajmniej 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Aniu, Jakub miał swoim życiu taki okres, kiedy nie robiłam mu zdjęć, żeby nie widzieć jak artystycznie podcięłam mu włosy Operacja trwała cały dzień, a wyglądało to tak, że podcinałam kosmyk, który w danym momencie udało mi się złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.08.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Aniu a może posadz go w krzesełku przy stole i daj coś w raczki co go zainteresuje, coś nowego np rozsyp mu trochę ryżu albo kaszy a Ty wtedy podziałasz z nożyczkami....u mnie to działalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.08.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Anulka, a co tam u Ciebie NOWEGO, hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.08.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Hę, Ty mi tu nie zadawaj podchwytliwych pytań Mamy nowe ogórki i nowe przetwory będę robić, oraz nowy plan ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.08.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 To świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts