nihiru 25.09.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Niech to powiedzą dziecku:) Sama zauważyłam, że Igor po prostu nie jest w stanie bawić się więcej niż 10 zabawkami w danym okresie - reszta się kurzy. Za to jak je odkryje znowu po kilku miesiącach - to dopiero radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.09.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Aniu i u nas mnóstwo plastikowego badziewia... Mam na to sposób: każdą nadłamaną, połamaną, uszkodzoną zabawkę wywalam (bez najmniejszego żalu), a część tak jak nihiru chowam na strych. W najbliższym czasie moja psiapsiółka rodzi drugie maleństwo, a więc część (tych edukacyjnych) sprezentuję jej A odnośnie zabawek w każdej części domu to u mnie po prostu dzieciaki mają zakaz znoszenia zabawek na dół. Tosia w salonie ma mały koszyk z jakimiś szpargałami. Jak zabawki do koszyka się nie mieszczą wynoszę część na górę. Po raz kolejny gratuluję sesji super!będziecie mieli na pewno piękne zdjęcia! mam nadzieję, że się pochwalisz No i zdrówka dla Stasia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.09.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Nihiru, masz w 100% rację. Ja widzę po Stasiu. W sumie to najchętniej bawi się róznymi rzeczami, które są już niepotrzebne. Do kąpieli jest najlepsza zużyta butelka po płynie, fajne się też rzuca i gryzie pudełko po kremie Nivea Martuś, Staś spędza cały dzień na dole, więc tu tez ma większość tego badziewia... niestety. Ja w tym dziadostwie też siedzę :/ Wiesz... też bym chciała, żeby kiedyś część zabawek (które nie zostaną zniszczone) były dla drugiego dziecka. Ale obawiam się, że dwójka dzieci = 2x więcej badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.09.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Aniu, spokojna głowa. Ja dzieciaczkom w rodzinie zawsze kupuję książki albo ubrania z lekkim zapasem, których wiem że jeszcze nie mają i na bank będą potrzebne. Plastikowy badziew też się zdarzył ale był raczej oczekiwany więc obie strony zadowolone. Prawda jest taka, że w końcu dzieci wyrosną z tych zabawek i pojawią się takie, na które nie będziemy mieć w ogóle wpływu wtedy będzie ciekawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.09.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Żeby nie było, że u mnie już tak kompletnie nic się nie dzieje, pokażę Wam coś co pojawiło się u mnie już przed wyjazdem na wakacje. Ale było wtedy takie szaleństwo, że nie było okazji pokazać. Myślę, że co niektórzy znają i pamiętają projekt szwedzkiej skrzynki na listy. Zakochałam się w niej bez pamięci... http://www.wildlifegarden.se/bilder/produkter/wg309l.jpg Ale stwierdziłam, że trzech stów za skrzynkę na listy to nie dam!!! I powstał projekt mojej własnej skrzynki na listy. To znaczy powiedziałam tacie, który to ma zaprzyjaźnioną stolarnię, że chciałabym coś takiego. I czy da się zrobić... A tata zmienił nieco projekt Na wygódkę I oto moja osobista, polsko-skandynawsko-wiejska skrzynka na listy... Trochę żal mi było jej wieszać na furtce, bo furtka mi się podoba, a skrzynka jest duża, no to wisi póki co na płocie. A przed domem nieco bardziej jesiennie. Zagościły wrzosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.09.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ale czadowa ta skrzyneczka aneczko! No naprawdę świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.09.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aniu super wyszła skrzynka i na płocie wyglada naprawdę fajnie, ja bym jej nie dawała na furtkę... wejscie do domu cudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.09.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Fenomenalna ta skrzyneczka:yes: A ja myślę, ze fajnie prezentowałaby się na furtce i stworzyła jedną całość... Wrzosy śliczniutkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.09.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Dziękuję! Bardzo lubię swoją skrzyneczkę A ja myślę, ze fajnie prezentowałaby się na furtce i stworzyła jedną całość... Też tak myślę. Być może kiedyś tam przewędruje.... Jesteśmy już po sesji, ale zdjęć tak szybko nie będzie. Może dostanę na maila. Najszybciej pojawią się na stronie internetowej firmy BRUK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.09.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Skrzynka urocza. Moim zdaniem fajniejsza niż oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.09.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Skrzynka świetna...świetny pomysł Aniu:) A wejście z wrzosami cudniaste....piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.09.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Też uważam że skrzynka ładniej by się prezentowała na furtce,podobne klimaty Aneta a skąd te skrzyneczki drewniane na wrzos ? pięknie się prezentują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.09.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 W podróży po wątkach trafiłam ponownie tutaj . I choć zazwyczaj zaglądam po cichu, to tym razem powstrzymać się nie mogę, bo skrzyneczka jest fantastyczna . Gratuluję pomysłu i ostatecznego efektu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.09.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aniu skrzyneczka jest piękna!!!!!!! wrzosy w jyskowych donicach urocze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.09.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Dropku, Beatko, dziękuję za miłe słowa Mugatko, siatka po tamtej stronie nie jest już na naszym placu, więc być może kiedyś skrzynka przewędruje. Lub jak mi się znudzi Odnośnie donic, Marta już napisała. Są z Jyska. Moje mają już kilka dobrych lat. Julianno, dziękuję i cieszę się, że mnie odwiedziłaś oficjalnie. Mam wrażenie, że już nie odnajduję się na forum i coraz mniej osób mnie odwiedza. W końcu co tu pokazywać jak mieszka się 2 lata a na dalsze prace funduszów brak... Martuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.09.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Cool! Świetna skrzyneczka i piękne wejście! Gratuluję sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.09.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 A dziękuję Miło mi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.09.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Andzia, skrzynka fajniejsza niż inspiracja . I pomysł świetny że wygódka a nie domek. Wrzosy ładne, ale jeszcze ładniejsze to w czym posadzone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 27.09.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ja odwiedzam.Tylko malo pisze (niesmiala jestem). Skrzynka swietna, no i oryginalna jest.A co do zabawek - to tak jak dziewczyny pisaly- czesc schowac, i wymieniac co miesiac,dwa.Dwoje dzieci = 1,5 x zabawek (przynajmniej u mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojaka 27.09.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Witam się po raz pierwszy:)często podglądam, ale się nie ujawniam:) cudne te wrzosy, sama sobie ostatnio kupiłam,nie myśląc o tym że nie mam ich gdzie ustawić..zabawki dziecka?studnia bez dna..nie ma kąta u mnie w domu żeby nie było autka,kawałka opony od plastkiowego "coś"Na pytanie rodziny co kupić na mikołaja"tylko nie zabawki"-co dostał?plastikowy parking na autka,który jest w połowie połamany, jakąś składaną drogę na autką,która leży w kącie(sama po przeczytaniu instrukcji niewiele wiem do czego to ma służyć) wracając do tematu domku-jest u Ciebie tak pięknie,że chciałby się siedzieć i pić kawkęSynuś cudny, mama przecudna:)pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts